Lage plafonds, geen probleem: 8 manieren om niet-zo-hoge kamers stijlvol te houden

WINEA PRO Tischsystem von WINI Büromöbel: Ein System - alle Lösungen (April 2019).

WINEA PRO Tischsystem von WINI Büromöbel: Ein System - alle Lösungen (April 2019).

Anonim

Eenvoudig kleurrijk via Zillow

Soms lijkt het spervuur ​​van tips voor huisdecoratie en ontwerpinspiratie op het internet een enkele deprimerende boodschap te geven: om een ​​geweldige stijl te krijgen, hoge plafonds te hebben. Oh, en gigantische ramen op het zuiden terwijl je bezig bent. Zowat alles zal er geweldig uitzien in een ruimte met een hoog plafond, met veel licht, maar ondanks wat Pinterest ons vertelt, bestaat stijl in ruimtes 8 'en lager. Lees verder voor een mooie laag-plafondinspiratie en tips over hoe je de hoogte kunt maken die je voor je hebt.

Hou het simpel

In de keuken van Simple Colorful hierboven houden witte muren, plafonds en meubels de dingen luchtig, terwijl sierlijk gedrapeerde koorden de aandacht trekken.

Anna & Eugeni Bach via 1 type ontwerp

Neem opslag op volledige hoogte

Als u met minder verticale ruimte werkt, hebt u alle opslagruimte nodig die u kunt krijgen. Overweeg het hebben van open rekken helemaal naar boven de muren, zoals in deze woonkamer door Anna & Eugeni Bach.

25 Beautiful Homes Magazine via housetohome

Hetzelfde geldt voor keukenkasten: dat nutteloze gat boven de bovenkast ziet er in een kortere kamer vooral onnozel uit, dus neem alles mee naar het plafond. Deze gezellige keuken maakt het goed.

Keeping It Cozy

Overweeg er een functie van te maken

Oudere huizen schrikken niet af van plafonds met panelen of kraaltjes, zelfs als hun plafonds laag zijn. Het patroon vestigt de aandacht op het gebied, maar op een goede manier wordt het negatief in een positief. Keeping It Cosy's cottage-keuken bewijst dat de ouderwetse look nog steeds in stijl is.

Luker Photography via design chic

Een moderne versie van de look is te zien in deze slaapkamer in Florida. Door het plafond, de staldeur en de badkamer-ijdelheid hetzelfde materiaal te geven, creëert u vloeiende en sereniteit, terwijl het rustieke hout zelf een coole functie is.

Ontwerp * Spons via Zillow

Houd meubels laag

Terwijl rekken met gemak over korte muren kunnen klimmen, als u op zoek bent om de hoogte van een ruimte visueel te vergroten, houdt u de grote, zware meubels (sofa, bed, etc.) mooi en laag. Deze slaapkamer van Design * Sponge is fantastisch laaghangend.

Lonny

Wees niet bang voor kleur

Conventionele ontwerpwijsheid zegt dat witte verf een kleine ruimte groter doet lijken, maar zonder veel daglicht is dat gewoon niet het geval. Gezellige kleuren zijn vaak het beste in kleinere kamers, en dat geldt ook voor mensen met een hoge moeilijkheidsgraad. De slaapkamer boven, op Lonny, bewijst dat het toevoegen van kleur aan het plafond kan werken om een ​​chique cocon te creëren.

Katie O'Hagan op Houzz

Richt het oog ergens anders

Niemand kijkt naar het plafond in deze leuke slaapkamer op Houzz. Het opvallende behang trekt de aandacht en benadrukt in plaats daarvan de lengte van de kamer.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.