Macbook Vinyl Decals van Suzie Automatic

Anonim

We hebben nog nooit een sticker gezien waarmee we het op onze macbook wilden zetten. We zijn eenvoudige mensen en lijken op de manier waarop onze computer er zonder overdreven veel op lijkt. Na het bekijken van deze emblemen, zijn we misschien bekeerd.

De emblemen gemaakt door Etsy verkoper Suzie Automatic zijn behoorlijk geweldig. Ze zijn niet grillig en kinderlijk zoals die we in het verleden hebben gezien. Dit zijn actuele emblemen waarvan elke twintig of dertig iets niet erg zou vinden om rond te lopen.

We vinden het Canon-moduswieltje het meest intrigerend. We kennen genoeg fotografen die dat plaatje op hun mac willen hebben. We zijn een Nikon- en Canon-gebruiker, dus misschien maakt Suzie Automatic ook een Nikon-modusknop? Wie weet.

Het plezier stopt hier niet alleen, we waren erg onder de indruk van de Apple Tree Macbook Vinyl Decal en de appels en snor / baardstickers. En echt, hoe kon je niet genieten van het Carried Away by Ants-embleem?

De emblemen zijn gemaakt van vinyl en laten geen kleverige resten achter als u deze wilt verwijderen. Elk embleem kan ook worden geschaald voor 13 ", 15", 17 "MacBooks. De prijzen variëren van $ 7 tot $ 15 voor vooraf gemaakte emblemen en $ 58 voor aangepaste bestellingen.

[via Gizmodo]

Populaire Categorieën