Geweldige Monster Friends from Familytree

Anonim

Kunnen er ooit genoeg goed uitziende monsters in deze wereld zijn? We zijn er vrij zeker van dat het antwoord nee is - en als je het anders zegt, zullen we je na schooltijd op de speelplaats moeten zien. Deze leuke zeefdrukken van Familytree (die hielp met artistieke Nashville Relief-inspanningen) zullen uw kinderen en iedereen die jong van hart is zeker vermaken!

Hoewel we al een belachelijk aantal monsters in huis hebben hangen (serieus, het begint er nu als Foster's Home op te lijken), kwamen deze 4 afdrukken van het ontwerpteam van Familytree net boven onze lijst "om te kopen".

Elke afdruk is gemaakt in een reeks van 100 (wat betekent dat je snel moet handelen!) En is een tweekleurige, hand getrokken zeefdruk (gedaan door Kangaroo Press) die 12 "x18" meet. Ze verkopen voor $ 25 per stuk en we denken dat dit een perfect aanvaardbare prijs is voor dergelijk fantastisch werk. We houden van prints die een jeugdig gevoel kunnen hebben, maar kunnen doorgaan met onze kinderen de rest van hun leven!

Je kunt je favoriet of een van elk van Familytree ophalen en troost putten uit het feit dat je niet de enige bent die door het huis rent en roept: "Laat de Kraken vrij!"

Afbeelding: Familytree