Een grote slaapkamer draaide 'Kleurrijke en eclectische' leefruimte

Our Miss Brooks: Exchanging Gifts / Halloween Party / Elephant Mascot / The Party Line (Juli- 2019).

Anonim

Project door: Chelsea
Locatie: Columbus, Ohio

6 maanden geleden zijn we bevallen van onze eerste zoon Evan. Onze master op de eerste verdieping gecombineerd met Evan's bovenkwekerij bleek een hele uitdaging te zijn tijdens die lange nachten in de eerste paar maanden. Dus na enige tijd verhuisden we de slaapkamer naar boven en veranderde de grote eerste verdieping meester in een gezinsvriendelijke leefruimte.

Deze ruimte doet dubbel werk met een uitklapbare bank voor overnachtende gasten. Een dressoir dient als tv-standaard voor extra opslag voor gastenartikelen. Een grote kledingkast in de hoek bevat extra dekens en kussens.

Een paar nieuwe meubelstukken, budgetvriendelijke kunst, een eenvoudig tapijt en een mand voor speelgoedopslag brengen deze kleurrijke en eclectische leefruimte samen.

We creëerden een kleine zithoek in de hoek waar ik kan rondhangen en naar Evan kan kijken terwijl hij op het tapijt speelt. De stoel was een uitgelezen item omdat we moeite hadden iets gezelligs te vinden, maar met een midcenturygevoel. Ik stel me voor dat het in de rij zal worden gebruikt als de 'time-out'-stoel wanneer Evan zich in de problemen begint te brengen.

Bekijk de website Farm Fresh Therapy van Chelsea voor meer informatie en foto's over haar vernieuwde kamer.

Bedankt, Chelsea!

• Ben je geïnteresseerd in het delen van een renovatie- of renovatieproject met de lezers van de appartementstherapie? Neem contact op met de redactie via ons aanmeldingsformulier voor een makeoverproject.

Populaire Categorieën