Matouk: luxueuze software voor bed en bad

Following Your Own Path: George Matouk at TEDxNewBedford (Mei 2019).

Anonim

Voor wanneer je wilt uitgeven. Sommige dingen zijn echt duur, zoals huizen en auto's en computers. Dan zijn er dingen die relatief duur zijn, zoals een $ 4 koffie of een parkeerkaart van $ 115 dollar. Dan zijn er kleine luxeproducten die duur lijken, maar omdat ze geen vaste aankopen zijn en jaren meegaan, denken we dat ze relatief goedkoop zijn.

Goede handdoeken en lakens vallen in deze categorie. Je gebruikt ze elke dag, je waardeert hoe mooi ze zich tegen je huid voelen, en ze kosten slechts tientallen dollars meer dan die van mid-geprijsde merken. Het is een no-brainer. Knip de lat op en geniet echt van het wakker worden en naar bed gaan in je eigen huis.

Matouk is een luxe linnenbedrijf uit NYC (sinds 1929) en we hebben onlangs een paar geweldige aankopen van hun spullen gemaakt.

Als eerste: wit seersucker-douchegordijn ($ 78) dat deuren van andere spullen blaast - inclusief het hokey waffe-gordijn en het badstofkleedgordijn EN het blauwe gordijn met kleine groene vissen die erop zwemmen.

Ten tweede: Milagro-handdoeken ($ 37) gemaakt van Egyptisch katoen met lange stapel, dat zo zacht en absorberend is dat u zult glimlachen (en uw gasten zullen jaloers zijn). Ze komen in 13 kleuren (deze via NYTimes).

Kleine luxe aankopen die u zult gebruiken, gebruiken, gebruiken is waar het allemaal om draait.

(Opnieuw bewerkt van 2005-06-22 - MGR)