Een Mid Century geïnspireerd make-over voor $ 1500

The unexpected beauty of everyday sounds | Meklit Hadero (April 2019).

The unexpected beauty of everyday sounds | Meklit Hadero (April 2019).

Anonim

Project door: Kaycee
Locatie: College Park - Orlando, Florida

Een oude collega en een vriend van me zijn onlangs naar een nieuwe kantoorruimte verhuisd voor zijn groeiende creatieve bureau en hebben contact met me opgenomen om de wachtkamer te helpen versieren. De kamers waren al geschilderd en ik kreeg vrije uitloop om te doen wat ik wilde. Ik had geen strikte deadline, maar voltooide de kamer binnen ongeveer 3 maanden van start tot finish (installatie gebeurde gedurende een weekend). Ik had een budget van $ 1.500, en ben blij om te zeggen dat ik daaronder kwam.

Na!

Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met hoe dit project is verlopen. Het is een comfortabele uitnodigende ruimte, en ik krijg nog steeds vlinders elke keer als ik langskomen!

Ik ben een verzamelaar uit de Mid Century en wilde een showstopper vinden om aan de kamer toe te voegen. Ik vond de Kent Coffey Perspecta credenza op Craigslist voor $ 250. Het had dringend behoefte aan wat liefde, dus het kreeg een grondige reiniging en ik maakte de top opnieuw af. De salontafel was ook een Craigslist-aankoop voor $ 20, en ik schakelde de glazen bovenkant om voor een meer industriële houten top die ik zelf heb gemaakt. Ik koos het vloerkleed en de gordijnen van Target, verlichting van West Elm, en bijna al het andere kwam uit de garage of kringloopwinkels. De bank en tabouret stoelen waren door mijn vriend verstrekt. De marineblauwe stoel, planten en muurframes zijn allemaal van IKEA.

Ik heb een tutorial gebruikt die ik online vond voor de palletmuur die v-gegroefde grenen planken gebruikte in plaats van echte pallets. Ik wilde niet de moeite doen om alle pallets te vinden en ze uit elkaar te halen. Het totaal voor de hele muur bedroeg $ 143. Dat omvat de houten planken, 4 kleine blikjes vlek (het was genoeg!), En de nagels. We snijden de planken in 4 verschillende lengtes met mijn puzzel van $ 30. Daarna kleurden we de planken en zodra ze droog genoeg waren, spijkerden we ze op de muur. Het was een leuk project en ik was dankbaar dat een klein team mensen me hielpen om het te installeren.

Bedankt, Kaycee!

• Ben je geïnteresseerd in het delen van een renovatie- of renovatieproject met de lezers van de appartementstherapie? Neem contact op met de redactie via ons aanmeldingsformulier voor een makeoverproject.

Populaire Categorieën