Midwest Semi-Finalist # 1: Michael en Mindy's Urban Modern

United States presidential election, 2016 | Wikipedia audio article (Juni- 2019).

Anonim

Hier is de eerste van onze 4 halve finalisten uit het Midwesten. Er zijn in totaal zestien finalisten (4 uit elke regio) die elk nieuwe foto's tonen voor uw inzage. Onze 4 juryleden nemen de uiteindelijke beslissingen, maar uw opmerkingen en ondersteuning kunnen hen helpen ...

Diavoorstelling openen

Naam: Michael en Mindy
Locatie: Chicago, IL
Size & Type: 608 sq ft - 1 slaapkamer heavy timber loft in een jaren 1920 schoenenfabriek, verhuurd

Oorspronkelijke invoer: klik hier

1. Wie was je favoriete inzending en waarom?

Onze favoriete inzending is # 19 - Bryan's Zones of Light uit het Oosten. De reeks boekenkasten filtert het licht gelijkmatig over het hele volume en verdeelt de ruimte in intieme zones. Dit item toonde het meest innovatieve en efficiënte ruimtegebruik terwijl het gemakkelijk manipulatie toestond.

Voer video in

Wat is je volgende verbetering?

We zouden blij zijn om te zeggen dat onze volgende verbetering zou bestaan ​​uit het plaatsen van hardhouten vloeren, het bijwerken van onze witte laminaat keuken / bad uit 1987, het vervangen van onze gedateerde spoorverlichting en het installeren van Mechoshades. Helaas zijn we bezwaard door de realiteit van het wonen in een huurappartement. We zijn echter blij dat ons huis van historische betekenis is en ongeëvenaarde architecturale kenmerken heeft. Voorlopig blijven we accentkleuren schilderen die onze veranderende stemmingen en seizoenen weerspiegelen.

Twee jaar geleden studeerden we af, verkocht onze auto en verhuisde van het platteland van Kansas naar het centrum van Chicago. Zonder de financiële last van autobezit, zullen we blijven investeren in dingen waar we echt om geven - meubels en accessoires.

Wedstrijdpagina en alle inzendingen

Diavoorstelling openen

Meer berichten in Smallest Coolest Apartment Contest - 2007 - Midwest

Small Cool 2007: Eervolle vermelding # 2

Small Cool 2007: Eervolle vermelding # 1

Populaire Categorieën