Modern Classics: The Eames Hang-It-All

Anonim

De afgelopen maand hebben we de meest iconische, meest herkenbare stukjes modern meubilair ontworpen. De meeste zijn stoelen. Sommige zijn lampen - een paar zijn tafels. En de een is een kapstok.

Laat het aan de Eames over om hun stempel op een eenvoudig gebruiksvoorwerp te drukken op een manier die meer dan vijftig jaar later nog steeds herkenbaar is. De draadhaken met de kleurrijke houten ballen slaan precies de juiste balans tussen speels en modern.

De Eames Hang-It-All werd oorspronkelijk geproduceerd door Tigrett Enterprises, totdat het bedrijf in 1961 failliet ging. Herman Miller introduceerde het ontwerp opnieuw in 1994, misschien anticiperend op de komende MCM-manie. Het kan moeilijk zijn om een ​​vintage Hang-It-All te vinden, maar ze blijven relatief betaalbaar; nieuwe kunnen worden gekocht voor minder dan $ 200. Kleine ruimtereizigers verheugen zich!

BOVENSTE RIJ:
1. In de slaapkamer van een huis in Sydney van The Design Files.
2 & 3. Naast een bureau in dit Austin huis van Apartment Therapy.
4. De Hang-It-All maakt een mooie catch-all naast het bed in deze kamer van Interior Magasinet.
5. In een kinderkamer van Design Sponge. Ik vind het geweldig dat deze Hang-It-All laag genoeg is voor kleine mensen om te bereiken.

ONDERSTE RIJ:
6. De meer ingetogen walnootversie (een beperkte oplage) is perfect op een donkere muur. Van The Marion House Book.
7. In een Australisch huis van The Design Files.
8 en 9. Is dat een gigantische Hang-It-All die ik zie? Verrukkelijk. Van het huis van Andre Wyst en Ines Colmorgen. European Chic via SFGirlbyBay.
10. Een rij Hang-It-Alls in een foyer, van stilist Aaron Hom.

(Afbeeldingen: zoals hierboven gekoppeld)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën