The Modern Kitchen: 5 werkbladen om te overwegen

Обзор выставки IMM Cologne - Living Kitchen 2017 (April 2019).

Обзор выставки IMM Cologne - Living Kitchen 2017 (April 2019).

Anonim

Wonen

Werkbladen kunnen een keuken maken of breken, niet alleen in termen van gebruik en duurzaamheid, maar ook in hoe ze er uitzien, aanvoelen en in het algemene uiterlijk van de ruimte passen. Afgezien van de meer praktische overwegingen voor een moment (ga naar onze ultieme gids voor het kiezen van werkbladen als je snel wat voors en tegens wilt), ik ben aan het nadenken over wat nu echt modern aanvoelt in een keuken.

Natuurlijk staat wat een "modern" materiaal is open voor (eindeloze) discussies, en ik kan je alleen mijn persoonlijke mening geven. Momenteel heb ik het allemaal over een zacht, natuurlijk gevoel en uniformiteit van kleur. Dat laat plastic-y-solide oppervlakken, zwaar geaderde marmer en rustieke slager blokkeren - hoe graag ik het ook mag - uit de running. Neem in plaats daarvan een kijkje in deze vijf opties en deel uw suggesties in de onderstaande opmerkingen.

Papier composiet
Composietoppervlakken van papier - zoals te zien in de Dwell- keuken, zoals Paperstone en Richite de afgelopen jaren op de markt zijn, en terecht. De gerecycleerde papiervezels worden gecombineerd met hars, wat resulteert in een oppervlak dat vlek- en hittebestendig is, eenvoudig te installeren is en een gladde, matte afwerking heeft.

Made A Mano

Lava Stone
Lavasteen is misschien nog steeds schandalig duur (en alleen in Frankrijk verkrijgbaar, wat daar natuurlijk aan bijdraagt), maar het is een ding om in de gaten te houden. De geëmailleerde vulkanische steen is extreem duurzaam en wordt geleverd in een enorm scala aan kleuren, die in een anders neutrale keuken fris aanvoelen.

ontwerp skool

zeepsteen
Deze is er al een tijdje, maar ik ben nog steeds dol op de manier waarop het gladde, mat grijze uiterlijk van speksteen op de grens van traditioneel en hedendaags staat. Het is niet volledig ongevoelig voor inkepingen, maar zal met de jaren donkerder worden en een prachtige patina ontwikkelen.

decordots

Beton
Het maakt niet uit hoe lang dit idee blijft hangen, beton in een keuken zal altijd modern aanvoelen, dankzij zijn magere uiterlijk en industriële connotaties. Deze werkbladen hebben onderhoud nodig en kunnen gemakkelijk vlekken, maar voor degenen die van een versleten look houden, is beton geweldig.

La Maison d'Anna G. via ambiaiinterijeri

Roestvrij staal

De keuze van de chef, goed oud roestvrij staal wint voor zijn functionaliteit, hygiëne en de gloeiende patina die het met jarenlang gebruik ontwikkelt. Tegenwoordig hou ik van een superdun stalen werkblad, in plaats van de zwaardere gewikkelde tellers uit het verleden.

Van welk werkblad ben je de laatste tijd liefhebber?

Meer Countertop Info:

 • Alles over: betonnen werkbladen
 • Alles over: Quartz werkbladen
 • Alles over: Slager Block-werkbladen
 • Alles over: Granieten werkbladen
 • Alles over: papieren composiet werkbladen
 • Alles over: Countertops voor synthetisch massief oppervlak
 • Alles over: Soapstone werkbladen
 • Marble Countertop voors en tegens
 • Alles over: Lava Stone werkbladen
 • Alles over: roestvrijstalen werkbladen
 • Alles over: Tafels met keramische tegels