The Modern Living Showhouse door EcoFabulous

Anonim

Afgelopen vrijdag mochten we een rondleiding geven door Modern Living Showhouse gebouwd door Reclaimed Space en ontworpen door EcoFabulous's Zem Joaquin voordat het op eBay werd geveild om te profiteren van Global Green USA. Het kleine houten huis was gezellig en vol textuur. Als je de kans niet hebt gehad om het te zien, bekijk het nu!

Buiten nodigt een levende muur uit om het huis te verkennen. (Er waren er veel bij Dwell on Design en we proberen zeker om erachter te komen hoe we ons in onze eigen ruimte kunnen passen, ook al is het maar een plek in onze keuken waar we wat kruiden kunnen verbouwen.) Hoewel klein, de 400 vierkante voet prefab huis is vol van lekkernijen, van de energie-efficiënte apparaten (kijk uit de wasmachine en droger in een mooie schaduw van groenblauw van Electrolux) naar de vintage meubels van EBay. Enkele van onze favoriete functies waren:

  • De schuifdeur die de kleine slaapkamer scheidde van de woonkamer. Toen de deur open was, gleed hij terug om de kast te bedekken. In een kleine ruimte kan het terugwinnen van de ruimte in beslag genomen door de voetafdruk van een deur een extra kostbare voet opleveren.
  • De plank die over de bovenkant van het raam in de keuken liep . Hoewel het misschien niet handig is voor het bewaren van alledaagse voorwerpen, moet je het beschouwen als kleine gebruikte maar mooie items: caketribunes, vazen ​​of een schaal.
  • Bekijk die knipsels! Ze zijn gemaakt van oude frisdrankflessen en worden gerecycled tot lichte gordijnen.
  • Wat je niet kunt zien . De isolatie in het huis is gemaakt van ... oud denim van Bonded Logic. En je vroeg je af waar je al je jeans zou gaan opslaan!

Klik hier voor meer informatie over huis.

(Afbeelding: Sara Beugen en Stephen Mabry van Shoot My Events)