Modern Mix: Antique Chairs in Contemporary Company

What are the Different Types of Furniture Styles (April 2019).

What are the Different Types of Furniture Styles (April 2019).

Anonim

Bo Bedre

Ik ben helemaal voor contrast in design; wanneer iets dat glad en hedendaags is, samenvalt met iets vintage of antiek, is mijn hart a-flutter. De laatste tijd ben ik dol op de iteratie van deze look, waarin antieke stoelen (hoe meer weelderig, hoe beter) een modern ingerichte ruimte zijn.

In een fantastische Kopenhagen-bibliotheek in Bo Bedre (hierboven), zijn luxe antieke stoelen helemaal thuis, omringd door moderne meubels, lampen en boeken.

Bolig

Deze sierlijke bijzetstoel ziet er luxe uit in een rijk pruimfluweel, maar zit net zo in de zwart-witte ruimte.

Lonny

De rest van het meubilair in deze ruimte is traditioneler en de zwart-witte stoel valt niet zo op, maar het algehele effect is eigentijds dankzij het gewaagde tapijt, de tulpentafel en de zwarte bekleding.

Fortuna-tafel van Boca Do Lobo via South Shore Decorating

Gewoon wow. Zwarte gestoffeerde eetkamerstoelen met een traditionele vorm zien er perfect uit rond een glanzende, sculpturale koperen eettafel.

Small Cool 2013: Stephanie's beste jaar tot nu toe

In dit piepkleine studio-appartement uit de Small Cool-wedstrijd in 2013 is een antracietkleurige stoel thuis, omringd door sierlijke vormen, terwijl de moderne kunst, kleurrijke kleuren en oneerbiedig gecombineerde stijlen het huis van Stephanie stevig in de 21e eeuw plaatsen.

halve noot

Hier worden goud-witte stoelen gecombineerd met een midden van de eeuwige voetstuk tafel en stoel, en het werkt perfect.

C Home via SF Girl By Bay

En om aan te tonen dat letterlijk alles er fantastisch uitziet en passend is rond een tulpentafel, is hier nog een voorbeeld: rustieke houten stoelen met florale bekleding, die er perfect thuis uitziet.

Windsor Smith via Popsugar

De sierlijke zijstoel (en tafel) aan de achterkant van deze kamer geeft een klassieke uitstraling aan een kamer die grotendeels is ingericht met moderne stukken.

Antieke stoel in moderne settings - wat vind je ervan?

Zie ook → Oud en nieuw: antieke eettafels koppelen aan moderne stoelen