Moderne ronde eettafels: West Elm, IKEA en meer

Achter de schermen bij Grandcruwijnen.nl (Juli- 2019).

Anonim

We houden van ronde eettafels, vooral omdat ze je toestaan ​​meer mensen in een kleine ruimte te persen. Hier zijn enkele van onze favorieten, van nieuwe ontwerpen tot duurzame klassiekers.

LAAG

wildragoût

$ 149

IKEA

Als we naar IKEA nietjes kijken, is er natuurlijk de DOCKSTA in Tulip-stijl, maar we zien de schoonheid ook in de eenvoudige SALMI. Chroom en glas, ingetogen maar toch volledig modern.


Kompas eettafel

$ 399

CB2

Het geraffineerde ontwerp van de voet van de Compass-tafel voegt een industrieel tintje toe en laat het lichter aanvoelen, waardoor het perfect is voor een krappe ruimte.


Brace eettafel

$ 399

CB2

De stijlen van de Brace in het midden van de vorige eeuw zijn tijdloos en de glazen bovenkant zorgt voor een visuele lichtheid.


Eettafel midden rond de eeuw

$ 449- $ 599 oorspronkelijk, te koop voor $ 479

West Elm

Als u de voorkeur geeft aan al het hout, dan is er deze moderne klassieker van West Elm, die er geweldig uitziet in walnootfineer (en ook verkrijgbaar in het wit).


Onze vorige lijsten:

  • 10 eettafels onder $ 500
  • Bekijk deze salontafel om te zetten naar een eettafel in één beweging
  • De beste eetstoelen onder de $ 100

MEDIUM

Alexa ronde eettafel

$ 1299 oorspronkelijk, te koop voor $ 1039

West Elm

Een moderne vorm met rustieke elementen. Deze prachtige voetstuktafel is gemaakt van teruggewonnen dennenhout dat is gerangschikt in een grafisch chevron-patroon.


Ronde tafel Eames

$ 1299

Design Within Reach

Vorm ontmoet functie in de rondetafel van Eames. En als je ongelijkmatige vloeren hebt, betekent dat dat de glijvlucht glijdt dat wijnglazen niet zullen vliegen.


Klassieke ronde mahonie eettafel

$ 2.490

Deze langbenige tafel is nog spectaculairder van dichtbij. Een combinatie van ebben fineer en mahonie, de houtnerf op het tafelblad is gerangschikt om een ​​starburst vorm te vormen. Messing accenten aan de uiteinden van de poten voegen een metaalachtige toets toe.


Andere goede bronnen:

  • 33 chique en elegante keukentafels - House Beautiful
  • 25 Dining Room Ideas Sure to Inspire - Elle Decor
  • Een enorme eettafel verzameling - elementen van stijl
  • Een kopersgids voor de eettafel - Forbes

HIGH

Jonathan Adler Caracas eettafel

$ 2, 700-3, 700

Jonathan Adler

In ware Jonathan Adler-stijl is deze tafel de glamour van het stel. Leg een statement af met een geometrisch verouderde koperen voet en kies uit vier ronde tafelopties, waaronder glanzend wit en luxe marmer.


Tasmin Gold eettafel

$ 3.199

DwellStudio

De vergulde stalen voet en een glazen bovenkant voegen wat glitter toe zonder veel visueel gewicht.


Ronde tafel in Saarinen

$ 1993 - $ 8635

Design Within Reach

Wat zou een verzameling ronde tafels zijn zonder de Saarinen Tulip Table? Het is tijdloos, mooi en werkt in elke ruimte.


Opnieuw bewerkt vanuit een bericht dat oorspronkelijk op 08.26.15 liep. - KH

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën