Must-Haves voor de Master Bedroom of Your Dreams

MORNING MOTIVATION - What Successful People Do In the First 8 Minutes of Their Morning (April 2019).

MORNING MOTIVATION - What Successful People Do In the First 8 Minutes of Their Morning (April 2019).

Anonim

De unieke stijl van Ricky & McCary

Je slaapkamer is meer dan alleen een slaapplaats - het is ook een klein heiligdom, een kalmte die zich terugtrekt van de zorgen van de wereld. Hier zijn vijf must-have dingen die je hoofdslaapkamer een ruimte zullen maken waar je altijd thuis bent.

Jae & Devin's Labour of Love in Brooklyn

Een plek om te ontsnappen.
De slaapkamer in een appartement met een slaapkamer kan wegkomen met slechts een ruimte voor een bed, maar de hoofdslaapkamer in een huis met meerdere slaapkamers moet ook functioneren als een soort toevluchtsoord. Het toevoegen van een loveseat aan het voeteneind van het bed, of een comfortabele stoel, of zelfs een werkruimte voor creatieve bezigheden zal uw slaapkamer helpen om zich als een ontsnapping te voelen.

Allison Silver Lake Charmer With a View

Kunst die uitdrukt wie je bent.
De hoofdslaapkamer is je kleine heiligdom, dus je wilt dat het een afspiegeling is van wie je bent. Dit is een goede plek voor echt persoonlijke herinneringen die in de rest van het huis niet op hun plaats lijken, of kunst die een speciale betekenis heeft voor u en uw partner.

Fay's Charming Grand Lake Apartment

Kwaliteit beddengoed.
Je brengt bijna een derde van je leven in bed door, dus er is geen excuus voor ondermaats linnengoed. Goed linnengoed is een van die dingen, zoals mooie handdoeken en een paar echt stijlvolle zwarte pumps, die de moeite waard zijn om te sparen.

Jae & Devin's Labour of Love in Brooklyn

Een overzichtelijke sfeer.
Het kan verleidelijk zijn als gasten over zijn om de rommel uit de hoofdruimten in uw huis te verwijderen en deze naar de slaapkamer te brengen, waar niemand anders dan u weet. En dan kan het gemakkelijk zijn om al die rommel op te stapelen, op te stapelen en op te stapelen, totdat je bed een louter eiland in een zee van rommel is, en 's nachts naar bed gaat en' s morgens wakker wordt, niets anders dan een herinnering aan je eigen falen. Laat dit niet gebeuren. Vergeet niet om dingen in de kamer te houden waar je ze gebruikt en een paar laden of extra grote manden in elke ruimte te hebben die als catch-alls dienen voor dingen die op dit moment geen huizen hebben.

Sweet Petite van Kimberlee in Adelaide

Een paar kleine luxeartikelen.
Of het nu gaat om een ​​kaars, of om een ​​dikke, warme deken, of misschien om zo nu en dan bloemen, een beetje luxe gaat ver in uw slaapkamer. Dus trakteer jezelf.

Populaire Categorieën