Mijn hulpmiddelen voor het plannen van kinderdagverblijven

Anonim

Meer dan de helft van het plezier van het ontwerpen van een kamer is nadenken over kleurenschema's, illustraties, lay-out en inrichting en het plannen van het budget. Ik houd ervan om mijn opties te overwegen, en verander vaak van koers voordat ik zelfs ben begonnen. Het ontwerpen van onze kinderkamer is niet anders geweest, omdat ik tussen dit en dat heb gekeerd. In de afgelopen maand vond ik de volgende hulpprogramma's erg nuttig om geïnspireerd, georganiseerd en binnen het budget te blijven:

Korting op decor-apps
Iedereen houdt van een goed koopje, vooral als je een item of een merk vindt waarvoor je de volle prijs zou betalen, omdat je al veel korting krijgt. En dat is wat apps als zulily, MYHABIT en Gilt bieden: geweldige kortingen op reeds gevestigde merken (inclusief die voor uw huis). Je moet om de paar dagen inchecken om op de hoogte te blijven van hun verkopen en aanbevolen producten, maar het is de moeite meer dan waard.

Ontwerp Inspiraties & Producten
Als je je nog niet bij de miljoenen op Pinterest hebt aangesloten, moet je dat doen. Dit virtuele prikbord is de perfecte plek om al uw ontwerpinspiraties en -producten op te slaan op een plek waar ze samen kunnen worden bekeken. Een andere app die ik nuttig heb gevonden, is Giggle's beste babyregister. Het is geweldig om door verse en kleurrijke kinderkamerinrichting te bladeren terwijl u uw ruimte plant en inspiratie zoekt.

Ontwerpplanning
Benjamin Moore Color Capture is een nuttig beginpunt als u geen kleurenplan in gedachten heeft. Maak foto's van inspirerende scènes en verander ze in verfchips. Hiermee kunt u inspiraties vertalen naar tastbare voorbeelden die u mee kunt nemen naar winkels waar u dit tapijt of die lampenkap overweegt.

De Mark on Call-app is zeker de prijs van $ 1, 99 waard. Het is een geweldige manier om eenvoudig de lay-out van uw kamer te plannen zonder dat u uw grafisch papier en schaalverdeling hoeft uit te breken. Met deze app kun je de afmetingen van je kamer importeren en de ramen en deuren van de kamer plaatsen om nauwkeurig de meest bruikbare vierkante beelden van je ruimte weer te geven. Kies meubels van standaardformaat om uw ruimte te vullen, zodat u uw plattegrond optimaal kunt benutten.

budgettering
Bij budgettering is het altijd het beste om te overschatten dan te onderschatten. Start een spreadsheet in Google Documenten en vermeld alles wat u te binnen schiet, inclusief de kosten voor het bezorgen van meubels en lokale btw. Ik werk graag achterstevoren, te beginnen met de duurste musthaves en vanaf daar te gaan. Als je het budget overschrijdt, moet je ergens bezuinigen, dus ga naar regelitems die niet zo belangrijk zijn en weghalen.

Ga met me mee op reis en transformeer een lege ruimte van 100 vierkante meter in een gezellige, milieuvriendelijke kinderkamer.
Nesting van berichten in een kwekerijreeks:
• Ontwerpen van onze babykamer tegen krassen

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën