Mijn kamer: Gigi Maxine

Anonim

Meri's enthousiasme voor de mooie kamer van haar dochter is aanstekelijk. Hier zal ze je rondleiden: Hallo en welkom bij Gigi's kamer. Ik heb nooit zoveel van een project gehouden als van het opzetten van de kinderkamer van mijn nu 10-jarige. Het was en blijft een echte liefdesarbeid.

De wieg en commode waren hand mij downs. Ik heb de commode net een beetje opgefrist met nieuwe knoppen van Anthropologie. Ik wist dat ik een gele en witte kamer wilde met kunst en kleine stukjes roze om het huiselijk te maken. Het vloerkleed is mijn favoriet. Het is de Dead End Rug van CB2. Niet gek op de naam, maar het tapijt is echt modern en leuk voor een babykamer. Ik vond de telraam in de Rose Bowl in elkaar geslagen. Ik heb het opgeschoond en nu kan ik niet wachten tot Gigi ermee kan spelen. De kunst boven haar wieg is een Mckenzie Thorpe Litho genaamd Field of Dreams. Ik weet zeker dat iedereen de Expedit herkent. Ik vind het heerlijk om alle snoepjes te veranderen en kleine dingen te vinden om in te doen.

Het zit vol met kleine herinneringen aan mijn eigen kamer opgroeien en rommelmarkt- en zuinigheidsvondsten. Het tapijt in de hoek maakte ik op een zelfgemaakte weefgetouw van overgebleven stof en lint van mijn eigen babykleding die mijn oma voor me maakte. De jurk op het dressoir was van mij als kleintje. Mijn oma heeft het voor mij gemaakt. Het was mijn favoriet. Ik ben zo opgewonden om Gigi erin te stoppen en haar overgrootmoeder, Charlotte (89), te laten zien en nog steeds een creatieve krachtpatser !!!

Bedankt Meri! Lezers, bezoek Meri op haar blog, Meri Cherry.

(Afbeeldingen: Malina Saval)

Heb je ons formulier voor het indienen van kinder- en kinderkamers gezien? Naast het werken met een aantal lezers om volledige tours te maken, zullen we ook de beste delen als "My Room" berichten op Ohdeedoh - korte, snelle rondleidingen door geweldige kamers. Dien de jouwe hier in.

Populaire Categorieën