Mijn kamer: Maddy

Anonim

We gaan raden dat Maddy's koninklijke kamer haar de jaloersheid van al haar vrienden heeft gemaakt. Devida vertelt ons meer: ik wilde een ruimte creëren voor mijn 6-jarige dochter die zou kunnen groeien zoals zij deed en dat ze over een paar jaar niet zou ontgroeien. Ik werkte aan een budget, dus nieuwe meubels en inrichting waren uitgesloten. Ik besloot om naar rommelmarkten en antiekwinkelcentra te kijken voor items en hier kwam veel van mijn inspiratie vandaan.

Ik heb een plaatselijke dame gevonden die antiek / tweedehands meubilair koopt en ze ophaalt. Ik combineerde de ijdelheid die ze schilderde met een prachtig over-de-top gouden spiegel (zuinig!) En volgde het gouden thema boven Maddy's hoofdeinde met met goud omlijste spiegels die allemaal op een tweedehands manier werden opgepakt.

De enige nieuwe items in de kamer zijn de quilt die ik heb gemaakt en de prachtige kunstwerken aan de muren die allemaal op Etsy werden gekocht van artiesten.

Bedankt Devida en Maddy!

Heb je ons formulier voor het indienen van kinder- en kinderkamers gezien? Naast het werken met een aantal lezers om volledige tours te maken, zullen we ook de beste delen als "My Room" berichten op Ohdeedoh - korte, snelle rondleidingen door geweldige kamers. Dien de jouwe hier in.