My Tech Top 10: Chris Perez

Anonim

Dit was mijn eerste volledige jaar in de appartementtherapie en het ging in een flits voorbij. Letterlijk. Van het fotograferen van huisbezoeken tot het schrijven over de nieuwste technologie en zelfs het schrijven van posts in The Kitchn. Het is geen gemakkelijke taak, maar een ervaring waar ik enorm van heb genoten. En als ingenieur wend ik me vaak tot technologie om me de dag door te krijgen. Hier is My Tech Top 10 - een lijst met de essentiële zaken die me door 2012 hebben geleid.

Canon 5D Mark III: voor mijn eerste zes maanden schrijven en fotograferen van huisbezoeken voor appartementstherapie kwam ik langs met mijn vertrouwde Sony NEX5 - een spiegelloze, uitwisselbare lenscamera die ik nog steeds aanbeveel om iemand in fotografie te introduceren. Toen ik steeds meer rondleidingen begon te maken en tegelijkertijd mogelijkheden kreeg om gebeurtenissen te fotograferen met onvoorspelbare lichtomstandigheden, besefte ik dat ik de NEX5 gewoon was ontgroeid.

Hoezeer ik ook van de vormfactor hield, ik wist dat ik iets veelzijdigers nodig had en met een volledige CMOS-sensor. Vrijwel elke fotograaf, videograaf en regisseur die ik tot dan toe had ontmoet, gebruikte en hield van hun Canon 5D's. Dat is natuurlijk het eerste model dat ik overwoog. Deze behoefte aan een nieuwe camera viel samen met de release van de Mark III en na het zien van specificaties, het lezen van recensies en zelfs het uit eerste hand gebruiken, wist ik dat dit mijn nieuwe camera was. Ik noemde hem Batman. Als ik nu terugkijk, zou ik deze camera vandaag helemaal opnieuw kopen. Het is echt professioneel, heeft grenzeloze veelzijdigheid, en ik zal toegeven dat ik me zelfs een beetje een caped crusader voel wanneer ik het gebruik.

Macbook Pro met Retina Display: ik maakte de overstap naar een Mac een paar jaar geleden, en toen ik dat deed, ging ik voor een Mac Mini. Ik vond de kleine footprint van de box leuk, en het meest nagebootst mijn traditionele desktop-omgeving - niet-mobiele computer vastgebonden aan een monitor. Ik begon me te realiseren dat een Mac Mini die aan mijn bureau was geketend, beperkend en onhandig was. Ik had iets draagbaars nodig. De Macbook Pro met Retina Display was mijn oplossing.

Dankzij het Retina-display hoefde ik geen compromissen te sluiten wat betreft de resolutie bij het bewerken van foto's weg van mijn hoge resolutie monitor - en de solid-state drive en quad-coreprocessor voeren taken uit zonder enige aarzeling. Als ik mobiel moet zijn, maak ik de laptop eenvoudig los en goed ... GAAN! Ik hoef me geen zorgen te maken over het overbrengen van bestanden of ervoor te zorgen dat ik alle gegevens heb die ik nodig heb. Alles is waar ik wil en verwacht dat het - in de aanslag.

ONA Union Street Messenger Bag: met een nieuwe camera en laptop komt de behoefte aan een nieuwe tas om alles in te vervoeren. Ik ben zo blij dat ik de ONA-tas blind heb gekocht - iets dat ik zelf niet kon zien of voelen omdat het niet werd verkocht in lokale winkels in mijn omgeving. De ONA-tas is nog nuttiger en functioneler dan ik had gedacht. Groot genoeg voor een 15-inch MacBook Pro, een DSLR, een paar lenzen, voedingen en accessoires.De tas verpakt al je spullen in een prachtige gewaxt canvas omhulsel dat niet "cameratas" schreeuwt. nieuw vandaag als de dag dat ik het in de mail kreeg.

Adobe Creative Cloud: Adobe's nieuwe Creative Cloud-aanbod is op alle mogelijke manieren briljant, behalve de naam. Toen ik eindelijk besefte dat "Creative Cloud" niet alleen een bestandsbeheerservice voor Adobe CS-klanten was, maar eigenlijk een use-all-tool-Adobe-service voor een maandelijkse vergoeding was, sprong ik erin. Nu heb ik altijd de nieuwste updates en versies van populaire software zoals Photoshop, Lightroom en Acrobat Pro tegen een redelijke maandelijkse vergoeding. Koppel dat met de vrijheid die u krijgt om elk ander product dat Adobe maakt te downloaden en uit te proberen en uiteindelijk verandert u uzelf in een veelzijdig individu. Video nodig? Laat me Adobe Premier downloaden. Grafisch ontwerp? Illustrator of InDesign? Door de kracht van Grayskull ... err Adobe Creative Cloud, ik heb alles wat ik nodig heb.

Fanny Wang Noise Cancelling Headphones: onderweg of aan de balie, ik heb isolatie nodig wanneer ik aan een bericht werk of foto's bewerken. Deze koptelefoon geeft dat aan mij. Ik ben dol op hun strakke uiterlijk, de zachte oorkussens, het inklapbare ontwerp en het geluid is hemels. Ik heb naar veel koptelefoons geluisterd en als deze niet de beste zijn, zijn ze behoorlijk in de buurt. Een ingebouwde versterker zorgt voor een geweldig bas- en volspectrumgeluid waar je je hoofd naar knikt. Kijk maar niet naar mijn afspeellijst. Je schaam je voor mij.

Spotify: 99% van de tijd luister ik naar muziek - op de Fanny Wang-hoofdtelefoon, via mijn Apple TV of in mijn auto - ik luister via Spotify. Het is weer een fantastisch all-inclusive "alles is inbegrepen, zelfs de drankjes" aanbod dat moeilijk te negeren is. Ik vind de voordelen van het premium-pakket de kosten van toelating zeker waard. Ik denk dat de interface goed is gedaan en dat de functies voor delen nuttig zijn. De toevoeging van apps zoals TuneWiki liet me ook snel teksten opzoeken van de liedjes waar ik naar luister - omdat ik de slechtste ben in het raden van de eigenlijke songteksten. "Houd me dichterbij Tony Danza."

Lark Silent Alarm Clock: Dit apparaat was een van mijn eerste beoordelingen. Ik hield meteen van het concept en het probleem dat het probeerde op te lossen. Wie kan zich niet verhouden tot slaapgebreken? Zelden ontwikkelt een helder idee zich tot een goed ontworpen, gebruiksvriendelijk product, maar Lark is één uitzondering. De Lark-slaapmonitor is een stille armklok die je om je pols draagt ​​en je wekt met subtiele trillingen. Het doet meer dan alleen dat. Het koppelt met je smartphone en werkt terwijl je slaapt - het bijhouden van hoe goed je sliep, hoe vaak je wakker werd en geeft je tips over hoe je die dingen kunt verbeteren via een virtuele slaapcoach. Na onder de indruk te zijn van mijn beoordeling en de tijd met het product, gaf ik het uit aan mijn vrouw - een gebruikelijke snoozer wiens wekkerroutine me elke ochtend voortijdig wakker maakte. Nu stoort haar stille wekker mijn slaap niet, en het beste van alles is dat ze op de eerste plaats snoozes.

Brother Monochrome Laser Printer: Dit jaar kreeg ik genoeg van inkjetprinters. Wat ik ook deed - zelfs het printen van een full-colour testpagina eens per week automatiseren - de inkt zou altijd leeg zijn of bijna leeg als ik het nodig had. De inkt was net uitgedroogd en niet betrouwbaar. Er moest een betere oplossing zijn. Het wordt een laserprinter genoemd. Aangezien laser toner eerst een poeder is dat alleen in het drukproces wordt omgezet in inkt, droogt het niet uit zoals inkjetprinters - oh en trouwens is het ook veel sneller. Ik speel niet langer met testpagina's, of maak me zorgen dat inkt te vroeg uitdroogt. Ik klik gewoon op "afdrukken" en denk er niet meer aan. Ik moest een aantal all-in-one-functies opgeven, zoals een scanner en een fax, maar gelukkig zijn er tal van mobiele alternatieven in de ruimte die nu voor mij nietig zijn.

2do-app: ik heb veel apps voor taakbeheer gebruikt en ik probeer nog steeds anderen uit die relevant worden, maar mijn favoriet is nog steeds 2do. Ik hou van de manier waarop 2do is georganiseerd. Het is gemakkelijk om in een notitie te schrijven (en een foto, URL of spraakmemo bij te voegen), eenvoudig een taak in te roosteren en gemakkelijk te verplaatsen en dingen te beheren. Ik synchroniseer taken zelfs met de vervaldatums van mijn Google-agenda en synchroniseer het via al mijn apparaten via de cloud. Het heeft alles wat ik nodig heb en ik houd altijd een lijst met postideeën bij op de tabbladen.

Tweetbot: Twitter is mijn favoriete bron voor nieuws, lokale evenementen en happenings geworden. De kracht om contact te maken met mensen in jouw vakgebied en mensen die je bewondert, is verbluffend. Ik heb een handvol huisbezoek leads gevonden via Twitter-verbindingen, een paar professionele relaties ontwikkeld, maar misschien nog belangrijker, ik weet wanneer mijn favoriete restaurant een specialiteit heeft - of wanneer mijn favoriete ijscupsandwichaanhanger een nieuw aroma uitrolt . Rijstmelk en kardemom? Eh, ja alsjeblieft.

Het kostte me een tijdje om "Twitter te krijgen", maar toen ik dat eenmaal deed, werd het essentieel. Tweetbot is mijn hands-down favoriete client om te gebruiken voor het organiseren van lijsten en het samenstellen van mijn tweets. Maak contact met mij - @metropochris.


Zie meer informatie over mijn Tech Top 10-profielen.

(Afbeeldingen: Chris Perez)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën