Namoo House: Art Installation bij SFO

Anonim

Afgelopen december zijn we gestopt bij de DWR-kerstvakantiebeurs. We hebben veel lieve mensen ontmoet, veel interessante goodies gezien en de fantastisch fantasierijke 3-dimensionale triplex-bloemen en insecten van Namoo House gezien. We waren geïntrigeerd ...

We hadden geen tijd om te chatten maar pakten een visitekaartje met een mentale notitie om te e-mailen voor meer informatie.

Enkele maanden later kregen we een update. Joyce Hsu, van Namoo House, is een beetje druk geweest. De bloemen die we in december zagen, waren slechts de prototypen voor een grotere, permanente installatie in opdracht van de San Francisco Arts Commission.

Als je toevallig op de internationale luchthaven van San Francisco bent, stop dan bij gate A3 in Terminal A voor een persoonlijk bezoek. Helaas bevindt de installatie zich achter de beveiligingspoort ... we overwegen serieus een ticket te boeken en noemen het een 'museumdag'.

Kijk hier voor meer informatie of om een ​​van de prototypen te kopen. De prototypes zijn individueel vervaardigd en variëren in prijs van $ 100 - $ 150.

afbeeldingen: Joyce Hsu van Namoo House

Populaire Categorieën