The New Botanicals: Bring the Palm Leaf Trend Home

DIY Palm Leaf Art // Minimalist Design (Juli- 2019).

Anonim

Een kijkje in het huis van lichtontwerper Marjorie Skouras

Bananenbladeren en palmbladafdrukken hebben nu serieus een moment. Ze zijn een modernere variant op een bloemstuk - ze injecteren hetzelfde organische gevoel, maar met een mannelijkere en meer grafische buiging - daarom noemen we het de nieuwe botanische. Of je nu liever koopt of doe-het-zelf, hier zijn inspiratie, projecten en producten om de stedelijke jungle er thuis te laten uitzien.

Inspiratie: Palm bedrukte stof werd veranderd in gordijnen, kussens, stoelen en een vloerpoef in The Lombardi House, een Hollywood-vakantiewoning en evenementenruimte ontworpen door Amber Interior Design. Meer hier.

Inspiratie: Palm verschijnt weer als gordijnen in de slaapkamer van Creative Director Robert McKinley, zoals te zien in T Magazine, New York Times.

Inspiratie: Dit hoofdeinde van palmblad is een belangrijk aandachtspunt in de slaapkamer van Shannon Claire.

DIY: meer dan een mooie knoeiboel kreeg dit Target-nachtkastje een make-over met een nieuwe verflaag en verwijderbaar behang met schil en stok van Chasing Paper.

DIY: Ontwerper Lindsay Laidlaw maakte haar eenvoudige IKEA BILLY boekenplanken tot een groot statement stuk door palmdrukstof (Barmoral Opal) met punaises op het achterpaneel te bevestigen. Zie de rest van haar appartement in Brooklyn op A Cup of Jo.

DIY: Carrie Waller van Dream Green DIY maakte van een strandfoto een kussen met een snel bezoek aan Snapbox. Het is nog steeds DIY, zelfs als je nauwelijks een vinger opsteekt.

DIY: Ontwerper Sarah M. Dorsey nam een ​​foto van haar kamerplant en liet deze opsnuiven in twee grootschalige afdrukken voor boven haar bureau.

DIY: Dit tafelkleed is gemaakt door spuiten op een goedkope nepvaren. Bekijk meer van deze tutorial op Curbly.

KOOP: Deze bananenbladklok ($ 30), ontworpen door Nikki en verkocht via Society6.

KOOP: Dit bananenblad kussen ($ 25- $ 42) van JustMeeCT op Etsy, zoals te zien in Amy Kim's slaapkamer vastgelegd op haar blog, Homey Oh My!

KOOP: The Beverly I Print ($ 61), geïnspireerd op botanisch behang. Bekijk het hier in het huis van Margo & Me blogger Jenny Bernheim, te zien op My Domaine.

KOOP: Green Leaf-achtergrond van Chasing Paper ($ 35 voor een 2 'x 4' paneel), dat is gewoon perfect voor huurders. Het heeft een weinig kleverige lijm en is volledig verwijderbaar.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën