Nieuwe Limited Edition Eames Hang-It-All in Walnut

Anonim

Noem me gek, maar ik ben nooit een grote fan geweest van de klassieke Eames Hang-It-All. Dit is in wezen ketterij afkomstig van het meisje dat ongegeneerd van alle dingen houdt, Eames. Het voelde altijd te elementair voor me (wat toepasselijk is omdat het oorspronkelijk voor kinderen was ontworpen). Deze limited-edition versie van de Hang-It-All in Walnut heeft echter modern, knap en "benodigd in mijn huis nu " overal geschreven.

Volgens de website van Design Within Reach: "In augustus 2010 introduceerde Herman Miller, Inc. deze limited edition Hang-It-All gemaakt met een zwart frame en massieve walnootballen. Dit speciale item geeft een klassieke draai aan de klassieke veelkleurige versie, en deze zal nog maar een paar maanden in productie zijn, eindigend begin 2011. "

Dus je hebt een paar maanden om je mooie centen te sparen om deze nieuwe ontwerpklassieker te kopen. U wilt echter waarschijnlijk een andere, goedkopere kapstok kopen om uw winterkleren echt op te hangen, omdat we allemaal weten dat dit te mooi is om peacoats en regenjassen te verdoezelen.

De Limited Edition Eames® Hang-It-All is momenteel verkrijgbaar bij Design Within Reach voor $ 249.

Via: Door Sixteen

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën