De nieuwe master bedroom: 4 toptrends

Hands Challenge TikTok videos Compilation (April 2019).

Hands Challenge TikTok videos Compilation (April 2019).

Anonim

Slaapkamers gaan altijd over slapen, maar ze zijn een persoonlijk toevluchtsoord, waar zorgen wegtrekken en sereniteit een welkome luxe is. Kijkend naar kamers van onze rondleidingen door het huis en verder, is het duidelijk dat mensen een rustgevende, gezellige omgeving zoeken die niet overweldigt met flits en schittering, maar ook verre van saai is. De moderne slaapkamer treft die balans.

Hierboven een kamer in La Maison Champs Elysees, die veel van de volgende trends belichaamt:

Muren met structuurelementen

Textuur is in het algemeen een enorm verhaal in design geweest, en we zien het vooral op de verklarende muren achter het hoofdeinde. Het is nog een toegevoegde laag die visueel interessant is voor de ruimte, vooral wanneer er niet veel kleur is.

 1. Deze blokkerende muur van Period Living geeft precies genoeg dimensie, maar de witte tonen verminderen de afleiding.
 2. Erin Martin heeft dit moderne huisje ontworpen met een lamellende muur die helemaal tot aan het plafond reikt.
 3. Rebecca & Dustin hebben deze rustieke muur in de slaapkamer van hun opnieuw uitgevonden stacaravan gemaakt.
 4. Multiplex bladen wikkelen gedeeltelijk rond de slaapkamer in een Australische residentie ontworpen door zusterontwerpduo Yasmine Ghoniem en Katy Svalbe van Amber Road. Het is zowel modern als een uitvoerbaar alternatief voor een hoofdeinde.
 5. Textuur hoeft niet altijd van hout te komen. Neutrale grasscloth voegt tonnen visueel belang toe aan deze slaapkamer van My Domaine.

Donker en humeurig

Slaapkamers zijn de perfecte plek om donker te worden en een slaapgrot te creëren om 's nachts in te nestelen. We hebben deze humeurige blik ook in andere kamers gezien, maar het is hier bijzonder logisch.

 1. De zwarte slaapkamer van Meme Design wordt in evenwicht gehouden door de zachtpaarse en waterverfafdrukken die hem zacht maken.
 2. Deze jagersgroene slaapkamer van Lonny is verfijnd en gezellig.
 3. De verfijnde slaapkamer van House & Garden heeft net genoeg sprankelend goud om het levendig te houden.
 4. De slaapkamer van Jordan Ferney van Cup of Jo is gezellig en uitnodigend.
 5. Het warme, rijke hout in het huis van Alison en Derek zorgt ervoor dat de zwarte muren niet te grimmig en koud aanvoelen.

Doordacht minimalisme

De negatieve ruimte brengt de broodnodige rust naar de slaapkamers. Wanneer je de perfecte hoeveelheid meubilair, kunst en accessoires bereikt, voelt het verfijnd en opwindend, maar niet zo vol dat het overweldigend lijkt of alsof de muren dichterbij komen.

 1. Het huis van Sam & Linsey in Chicago is zorgvuldig ingericht met goed gemaakte meubels en sentimentele accenten die het leven en een (rustige) persoonlijkheid geven.
 2. Chelsea of ​​Frolic! veroverde het rustgevende minimalisme van haar AirBnB in Portugal met zijn gestructureerde witte muren.
 3. De traditionele en dramatische architectonische details van de bungalow van Cedric en Sunny hebben niet veel extra inrichting nodig.
 4. Violaine & Gaetan's huis in Montreal is Scandinavisch met een Japanse twist. Het heeft strakke lijnen, een neutraal palet en een mix van nieuwe en vintage elementen.

 5. Angela's slaapkamer is een fascinerende mix van eigenzinnig en vrij.

Verklaring Verlichting

Waar ooit saaie boil lichten of kroonluchters in de eetkamer waren, is er nu vorm en functie te vinden in elke kamer in het huis. Slaapkamerverlichting is goed gekozen.

 1. Het Franse appartement van François Doll (te zien op Milk Decoration) is kalm en sereen, met drama door het atoomachtige lichtarmatuur boven zijn bed.
 2. Dit gerenoveerde appartement in Montreal is modern en minimalistisch. Het enige beetje flitslicht is de koperen kroonluchter boven het hoofd.
 3. Als je een klein budget hebt, is verlichting een geweldige plek om je bang te maken. Vooral in een minimalistische setting vallen zelfs eenvoudige armaturen op.
 4. Slaapkamer ontworpen door Tamara Magel Interiors, met kunst van Peter Buchman aan de muur, en een vintage Italiaanse kroonluchter van Stilnovo die een dramatische drama aan de bovenkant toevoegt.
 5. Nog beter dan één gedurfde lamp boven het bed? Meerdere! Zoals je kunt zien in deze kamer in de Silver Lake Bungalow van Jeff & Joseph, is het clusteren van meerdere verlichtingsarmaturen boven een bed een behoorlijk dynamisch display.

Opnieuw bewerkt vanuit een post oorspronkelijk gepubliceerd 10.18.16-NT