NIEUWE Videoserie: Makerbezoeken met Maxwell: Farrah Sit

VLOG #1 INTRODUCTIE JACK & AANKONDIGING NIEUWE VIDEOSERIE! (April 2019).

VLOG #1 INTRODUCTIE JACK & AANKONDIGING NIEUWE VIDEOSERIE! (April 2019).

Anonim

Maker Talks begon als live-evenementbesprekingen en presentaties met toonaangevende stemmen uit de ontwerp- en voedselgemeenschappen en is een groot deel geworden van de aanwezigheid van appartementstherapie in NYC. Naarmate we groeien en evolueren, is onze community van lezers ook zo. We vonden het belangrijk om de essentie van onze NYC-evenementen te delen met onze wereldwijde community, waarbij we mensen die een ondernemersgeest belichamen benadrukken tijdens een videobezoek met Maxwell, waardoor we recht op het hart van de gecreëerde ruimte van elke Maker komen.

Onze inaugurele aflevering bevat Farrah Sit, een keramist en meubelmaker. Farrah belichaamt alles wat we voelen dat een Maker is: een gevoel van eigenwaarde begrijpen, innovatie formuleren en een product of dienst creëren waar hij / zij sterk in gelooft.

We zijn enthousiast over deze nieuwe reeks video's en kunnen niet wachten om deze wereld met jou verder te verkennen.

Maker: Farrah Sit
Bedrijf: Light + Ladder & Farrah Sit
Producten: Keramiek + Meubels
Locatie: Greenpoint, Brooklyn, NY

Bio: Light + Ladder is het hoogtepunt van de droom van oprichter Farrah Sit om een ​​bedrijf te creëren op basis van kwaliteit, functie, schoonheid en gemeenschap. De hoop van het bedrijf betekent een terugkeer naar zinvolle consumptie door het leveren van hoogwaardige, in Amerika gemaakte accessoires voor thuis. Met het ethos "own less and own well, " richt ontwerper Farrah Sit zich op het creëren van opvallend eenvoudige objecten die spreken met het beoogde doel.

Farrah verliet het bedrijfsmodel van de mode-industrie voor de onafhankelijke studio's in Brooklyn om objecten te maken die de vrede en de menselijke verbinding inspireren van ontwerper tot fabrikant tot consument.

Haar werk weerspiegelt deze intentie in de kwaliteit en originaliteit van elk product, haar veeleisende aandacht voor detail in combinatie met een rustig minimalisme.

Meer video's: ga naar videokanaal

Inzendingen Welkom: Bent u een Maker? Heeft u een inspirerend verhaal dat het verdient om op de site te worden vermeld? Vertel ons hier en we zullen overwegen ons videoteam te sturen om je op te nemen voor de site.

Video van Two Kids met een camera voor appartementstherapie.

Meer berichten in Maker Talks

NIEUWE Videoserie: Makerbezoeken met Maxwell: Shifman-matrassen

U bevindt zich op de laatste post van de serie.