Een No-Fail, 3-delige formule voor een non-saaie badkamer

Presentator Rene Kogelman in de VidaXL TV commercial Halterset (April 2019).

Presentator Rene Kogelman in de VidaXL TV commercial Halterset (April 2019).

Anonim

Het is absoluut niet nodig dat uw badkamer de schuld krijgt. Grijp deze drie dingen (je hebt ze waarschijnlijk al in huis) en laat deze ruimte opvallen!

Een echte, mooie stoel

Echte meubels plaatsen de 'kamer' in 'badkamer'. Leen een eet- of zitstoel vanuit een andere kamer of ruk er een op voor het bad. De gestoffeerde stoel en het kussen in deze Londense badkamer van Houzz maken van een utilitaire kamer een miniatuuroase.

Veel artwork

Groot, klein - het maakt niet uit. Elk kunstwerk dat je aan de badkamer kunt toevoegen heeft als effect dat het zijn visuele interesse exponentieel verhoogt. Daarom is deze badkamer op Design * Sponge zo cool dat er hier honderd ingelijst stukjes in zitten.

Een interessante deken

Waar denk je aan als je 'badkamerkleden' leest? Waarschijnlijk die super zachte matten die je bijna overal kunt pakken, ja? Welnu, sla die over en grijp jezelf een opvallend tapijt voor de badkamer om een ​​huiselijk gevoel te geven, zoals in deze kamer ontworpen door Amber Interiors. Hint: stap buiten de grenzen van het bad gangpad terwijl je aan het winkelen bent.

Allison Silver Lake Charmer With a View

En nog een ... voor extra krediet

Als je kunt, schilder . Een gedurfde kleur op de badkamermuren maakt een wereld van verschil in wat gewoonlijk een vrij kleine kamer is. Het maakt tegel en permanente armaturen knallen, en biedt een achtergrond voor de andere drie stukken hierboven. Als uw huisbaas het toelaat, is dit een gemakkelijke snelkoppeling naar een mooiere badkamer.

Opnieuw bewerkt vanuit een post oorspronkelijk gepubliceerd 11.8.15-NT

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën