No More Small Bathroom Woes: 6 plaatsen om rekken toe te voegen voor meer opslag

41 Bathroom Storage Hacks And Solutions That Will Make Getting Ready So Much Easier (Juni- 2019).

Anonim

Van alle probleemplekken in een klein appartement is een kleine badkamer een van de moeilijkste, omdat er zoveel dingen zijn die je in zo weinig vierkante meters moet passen. Hier, net als in de rest van het huis, kunnen aan de muur bevestigde planken een echte redder in nood zijn. Ongeacht de grootte van uw badkamer, er is waarschijnlijk een plek waar u op een of twee planken kunt drukken en een plekje kunt bieden voor handdoeken of TP of wat u ook heeft. Hier zijn enkele van mijn favoriete ideeën.

Heb je een hoek? Neem een ​​keu van de badkamer erboven, van Southern Living, en knijp in een paar hoekplanken. Vergeet niet om boven je hoofd te kijken, want de beste plek voor hoekplanken kan hoog zijn.

Een bijzonder handige plek om een ​​plank toe te voegen, is direct boven de gootsteen (zoals Ashley deed in haar appartement in Chicago). Dit is een geweldige plek om toiletartikelen die je vaak gebruikt op te slaan en neemt een deel van de druk weg van een kleine gootsteen.

De ruimte boven het toilet is rijp voor rekken. Verbergen van dingen in manden (zoals hier te zien in een badkamer van My Fabuless Life) is een geweldige manier om rommel onder controle te houden.

Als je toilet naast een muur staat, kan dit ook een geweldige plek zijn voor rekken, zoals hier te zien is in een zeer georganiseerde badkamer van The Order Obsessed.

Zelfs in badkamers waar de ruimte tussen het toilet en de muur geen diepere planken mogelijk maakt, kun je een ondiepere plank (of zelfs een schilderijlijst, zoals in Chris 'Chicago Studio) voor wc-papier of toiletartikelen toevoegen.

Vooral als je plafonds groter zijn, smeekt de ruimte boven de deur bijna om in opslag te worden geplaatst (zoals hier te zien in een badkamer van IKEA). Als je niet bijzonder lang bent, heb je misschien een stapladder nodig voor deze.

De laatste plaats om een ​​plank toe te voegen is helemaal niet aan de muur, maar eigenlijk in je ijdelheid. Zoals te zien is op House Mix Blog, is het toevoegen van een plank een geweldige manier om een ​​rommelige ijdelheidskast te temmen en je kleine ruimte net iets harder te laten werken.