Oh nee zij niet! Sweet Valley High..art?

Blacktape Project Tape Art Swimwear Bikini Fashion Show New York Fashion Week 2018 ArtHearts Fashion (Juni- 2019).

Anonim

Hooo jongen. Dus hier gaat het: een paar weekenden geleden ging ik naar het huis van mijn ouders om een ​​hoop dozen op te halen die ze tijdens hun verhuizing van Virginia naar LA hadden gezet en die waren gemarkeerd als 'Girls Room-Books'. (Mijn zus en ik hebben enige tijd een kamer gedeeld). Toen ik eindelijk gemotiveerd was om het te openen, verwachtte ik onze collectie Encyclopedia Browns te zien of misschien wel een brutaal handjevol Nancy Drews. Maar nee, wat ik vond was ... onze verborgen voorraad van Sweet Valley High Books. (Oordeel niet totdat je er een hebt gelezen. Zolang het niet het geval is waar Elizabeth en Jessica een weerwolf bevechten in Londen.)

Hoe dan ook. Als een grap gaf ik onze collectie aan een nietsvermoedende aanstaande bruid bij haar bruidsdouche (ik gaf haar ook een set margarita-glazen, ik wilde er niet uitzien als een volkomen smakeloze idioot). En in plaats van ze in de prullenbak te gooien, scheurde ze de kaften af, stak ze in kaders en hing ze op in het ijdele gedeelte van haar badkamer. Ik was aangenaam verrast toen ik ze zag, allemaal netjes ingelijst (en gematteerd!), En op een licht perzikkleurige muur. Ik bijna ... ik durf het te zeggen ... denk dat ze er GEWELDIG EFFENIG ZIJN! Of misschien, ik hou gewoon van dingen in een raster.

PS De eerste persoon die toegeeft dat dit ook geweldig is, krijgt een exemplaar van Kidnapped By The Cult! Of misschien The Wakefields of Sweet Valley . Vergeet dus niet uw e-mail op te nemen.

Populaire Categorieën