Het nummer één geheim van een tijdloze keuken

209th Knowledge Seekers Workshop - Feb 1, 2018 (April 2019).

209th Knowledge Seekers Workshop - Feb 1, 2018 (April 2019).

Anonim

Het grote geheim? Persoonlijkheid! Een moderne keuken hoeft niet leeg te zijn om mooi te zijn. In feite is het mijn mening dat een keuken de mensen moet weerspiegelen die er in koken - inclusief al hun kleurrijke eigenaardigheden.

Kijkend naar elk van de keukens afgebeeld in dit bericht, kun je bijna doorzien naar de mensen die daar wonen. De kleuren, de illustraties, de tentoongestelde items - het is allemaal perfect afgestemd op hun persoonlijke stijl, en niet noodzakelijkerwijs op wat trendy is. Als je nu houdt van wat er in je keuken staat, zul je het waarschijnlijk nog vele jaren leuk vinden.

Drie manieren om een ​​keuken met persoonlijkheid te injecteren

1. KLEUR - Heb niet het gevoel dat je keukenkeuzes nu moeten overeenkomen met wat in tijdschriften staat. Als je van roze kasten houdt, schilder de kasten dan roze!

Boven en bovenaan: de keuken van Pete Mills en ontwerper Paula Mills (eigenaar van de print- en briefpapierwinkel Sweet William), zoals te zien in The Design Files

Een Australisch huis van Born Builders , via Houzz

2. KUNSTWERK - Net als in elke andere kamer, toon wat u spreekt (zelfs als het in een kleurrijke taal spreekt). Kunst voor kinderen, portretten van huisdieren. Het staat allemaal op tafel, er-counter.

Rondleiding door het huis: Lila's Vintage CoCoon

Rondleiding door het huis: het kleurrijke en creatieve familiehuis van Madeleine en Karl

Een thuis in Londen van Godrich Interiors

3. OBJECTEN - Het is het hart van het huis, dus de keuken is een uitstekende plek om een ​​verzameling van uw favoriete items weer te geven. Je hebt de gelegenheid om je dingen te bewonderen terwijl je wacht tot het water kookt en je zult gasten waarschijnlijk inspireren om naar je schatten te vragen als ze op bezoek zijn (want ja, iedereen komt altijd in de keuken) .

House Tour: Jae & Devin's Labour of Love in Brooklyn

House Tour: Thomas & Tara's Eclectic Collected Home in Nashville

House Tour: Dawn's Fabulous 50's Suburban Home

Populaire Categorieën