Eén muzieksysteem om ze allemaal te regeren?

Rihanna Smoking Weed (April 2019).

Rihanna Smoking Weed (April 2019).

Anonim

Vraag: Mijn man en ik hebben een muziekcollectie die de jaren overspant en dus in meerdere indelingen voorkomt: vinyl, cd en digitaal (meestal iTunes maar dan op verschillende apparaten opgeslagen) - en we luisteren ook naar streaming-muziek en radio. Het is zo'n puinhoop dat we het meeste hebben gestopt en het huis te stil is geworden. Ik zou onze familie dit kerstcadeau deze kerst willen geven en ik hoop dat de community van appartementstherapie enig advies heeft over de beste manier om dit te doen. Ik zou graag een nieuw stereosysteem kopen (worden ze dit zelfs nog meer genoemd?). Het moet alle formaten spelen en relatief klein zijn / gemakkelijk te integreren in een bescheiden woonkamer. Dank je! - Verzorgd door Sarah

Editor: Dat is een geweldige vraag, Sarah, vooral deze tijd van het jaar waarin mensen hun cadeaulijsten en verlanglijstjes maken en profiteren van grote verkopen. Lezers, is er daar een perfect stereosysteem dat platen, tapes, cd's, iPods, Pandora, Spotify en een ouderwetse radio kan afspelen? Als dat niet het geval is, is er dan één type stereosysteem dat de meeste daarvan kan accommoderen en voorzichtig gehackt kan worden om de rest aan te kunnen? Deel al je aanbevelingen!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Populaire Categorieën