One Shelf, 5 Ways: The Endlessly Versatile LACK Wall Shelf Unit

12 IKEA Storage Hacks for Small Bedrooms (April 2019).

12 IKEA Storage Hacks for Small Bedrooms (April 2019).

Anonim

In het verleden hebben we de loftrompet gestoken over een paar bedrieglijk eenvoudige IKEA ontwerpen met een overvloed aan toepassingen. Vandaag is het de beurt aan de LACK-wandplankunit, die veel veelzijdiger is dan je zou denken. Door het te draaien en te draaien en te stapelen, kunt u deze plank van $ 49 op talloze manieren in uw huis laten werken.

Boven: in een kleine slaapkamer kan de LACK-plank zowel als nachtkastje als extra opslag functioneren. Met een breedte van minder dan 12 inch kun je hem in bijna elke hoek naast je bed stoppen voor een dubbele taak. Afbeelding van IKEA.

Als u niet eens ruimte hebt voor een nachtkastje, kan een LACK-rek boven het bed de slag in de goede richting uitvoeren, zonder dat u vloerruimte nodig heeft. Wees extra voorzichtig als u het op de muur bevestigt, zodat u niet midden in de nacht een erg onaangename verrassing krijgt. (Ook opmerkelijk, we zijn vooral dol op hoe deze slaapkamer, van IKEA, het schap bijna heeft doen verdwijnen met een zwart-op-zwart uiterlijk. Super chic.)

Saundra van Lil Lamb Lost gebruikte een LACK-plank om de schappen van haar kast te ordenen. Als je planken voldoende sterk zijn, is dit een goede optie voor je kast, want je krijgt niet alleen de kleine kaarten, maar je creëert ook een hele nieuwe plank erboven.

Buiten de slaapkamer kun je de plank ook koppelen aan een bureau om een ​​werkruimte te creëren met veel hoekjes om dingen op te bergen. Afbeelding van IKEA.

Nu denk je echt buiten de kaders: waarom niet de LACK-plank pakken en omdraaien, zodat de plankzijde naar de kamer wijst? Misschien moet je een beetje creatief zijn met de bevestigingshardware, maar dit is een geweldige manier om een ​​halfverborgen opslag te maken en visuele rommel te verminderen. Afbeelding van Welke.

Meer berichten op nieuwe manieren om uw favoriete IKEA producten te gebruiken

12 manieren om IKEA's Bekvam-kruidenrekken overal in huis te gebruiken

20 manieren om IKEA RIBBA-fotoranden overal in huis te gebruiken

Populaire Categorieën