Open rekken voor een keukenraam: een unieke en zonnige opslagoplossing

[WOW] How to Grow a Pineapple from Top - Gardening Tips (April 2019).

[WOW] How to Grow a Pineapple from Top - Gardening Tips (April 2019).

Anonim

"Ik wou dat ik niet al deze ramen had, " zei niemand ooit. Maar de waarheid is dat een zonnige kamer die waardeloos is met ramen, eigenlijk een beetje een probleem kan zijn als je probeert om, bijvoorbeeld, wat planken op te hangen voor extra opslag. (Ik weet het, ik weet het ... Eerste wereldproblemen .)

De oplossing? Laat een raam nooit meer in de weg zitten! Je vista omtoveren tot een levensvatbare schapruimte is net zo eenvoudig als doen alsof het raam er niet was in de eerste plaats. Dat wil zeggen, laag enkele open planken - wat je stijl ook is - er vlak voor.

Zolang de hardware een plank in de breedte van uw raam kan ondersteunen, kunt u dit in elke kamer in uw huis proberen (of hem aan het plafond hangen). De beste plekken voor een vensterbank zijn waarschijnlijk de badkamer of keuken, waar extra opslag altijd op prijs wordt gesteld en het aan het venster grenzende onroerend goed betekent dat u een aantal mooie effecten krijgt van zonlicht dat door glaswerk en flessen drank of schoonheidsproducten gaat. Bekijk deze voorbeelden voor inspiratie.

Boven: A Wells Hill, Toronto, thuisbasis van MHouse Inc.

Een huis in Vancouver, uit het tijdschrift BC Home & Garden.

Een cottage-keuken in Grand View, Maine, van Whitten Architects

Een keuken in Seattle-gebied van Bosworth Hoedemaker.

Een Austin, Texas, thuis op Southern Living.

Een vakantiewoning op Hawaï, eerder dit jaar op My Domaine.

De bar van Josephine House, een restaurant in Austin, Texas.