Onze favoriete gratis Mac App Store-downloads

Anonim

Of je het nu leuk vindt of niet leuk vindt, de Mac App Store is er om te blijven. Hoewel we uiteindelijk niet veel daadwerkelijke apps hebben gekocht die we tijdens het browsen in de App Store hebben gevonden, hebben we wel veel plezier gehad met het gratis downloaden van verschillende apps. Er zijn een flink aantal nuttige apps met een verscheidenheid aan hulpprogramma's voor de welkomstprijs van gratis!

De eerste OS X 10.6.6-update veroorzaakte een probleem met onze iPhoto. Het programma functioneerde niet meer. Er was een conflict en er werd gesuggereerd dat we iPhoto opnieuw installeerden om dit probleem op te lossen. Gelukkig hadden we nauwelijks iPhoto gebruikt, dus er was niet veel verloren.

1. Evernote Evernote is geen exclusieve Mac; je kunt het ook gratis voor Windows krijgen. Evernote herinnert ons aan Microsoft's One Note, maar met een aantal extra functies. Met dit soort software kunt u aantekeningen van welke aard dan ook vastleggen en opslaan.

2. Sketchbook Express Hiermee kunt u op verschillende manieren op uw computer schetsen. Voor Mac is er de Express-versie die gratis is. De Sketchbook Pro-versie kost $ 79, 99. Voor Windows kun je Sketchbook Pro uitproberen. De nieuwe 2011-versie kost $ 70.

3. Kindle Er is iets leuks aan al je e-boeken, inclusief de talloze gratis beschikbare versies van Amazon in één app die zichzelf kan synchroniseren.

4. Twitter voor Mac De App Store was online met deze app en we moeten toegeven dat dit de eerste is die we hebben geïnstalleerd. Hoewel er nog steeds een paar tweaks zijn die moeten worden geïmplementeerd, is het een prima manier om toegang te krijgen tot Twitter, veel leuker dan de webversie. Dit is waarschijnlijk een van de apps die we het meest gebruiken.

5. iProcrastinate Hoewel we Things ($ 50) verkiezen boven IProcrastinate, is er niets beter dan een gratis app. Dit is een productiviteitsapp die dingen op gang brengt als je dingen wilt bereiken.

(Afbeelding: Flickr-lid Rob Boudon heeft een licentie voor gebruik onder Creative Commons)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën