Onze favoriete multitasking-meubels voor kleine ruimtes

HIGH TEA MET LOTTE! - JILL VLOG #282 (April 2019).

HIGH TEA MET LOTTE! - JILL VLOG #282 (April 2019).

Anonim

Wanneer je in een kleine ruimte woont en niet in veel meubels kunt passen, moet je de stukken die je hebt hard moeten werken. Het is vooral handig als een meubel twee functies kan bedienen, of zelfs meer dan dat. Hier zijn 11 van onze favoriete multitasking meubeldesigns, stukken die opslag verbergen, of transformeren om andere functies uit te voeren wanneer je ze nodig hebt.

Boven: een elegante salontafel die ook een geheime plek is om al uw spullen in op te bergen. Gelakte cache salontafel, $ 1, 998 van Anthropologie.

Deze futon heeft veel meer stijl dan de converteerbare banken die je je van de universiteit herinnert - en de prijs is ook redelijk. 9 door Novogratz linnenmixfuton, $ 399 van Wal-Mart.

Deze salontafel gaat omhoog en klapt uit tot een grote eettafel. Mini cabriolet salontafel, $ 1, 651 van Bauhaus 2 Your House.

Het mechanisme is hier een beetje eenvoudiger, maar het idee is hetzelfde: een transformerende salontafel die eenvoudig wordt omgezet in een eettafel. Vanaf £ 415 van Duffy London.

Deze salontafel bevat twee kussens die kunnen worden uitgetrokken om als extra zitplaats voor gasten te dienen - en weggestopt wanneer ze niet nodig zijn. Diepe schoteltafel, $ 499 van CB2.

Deze loveseat kan worden uitgeklapt tot een eenpersoonsbed voor gasten die overnachten en de kleine afmetingen (slechts 56 centimeter breed) maken hem perfect voor kleine ruimtes. Movie twin slaapbank, beginnend bij $ 1, 299 van CB2. (Er is ook een versie met een queen-size versie hier.)

Het is een tafel en een plek voor extra leesmateriaal. Sling bijzettafel, $ 249 van CB2.

Het Swing-wandbed van Resource Furniture wordt omgezet in een grote bank.

IKEA's Malm-opbergbed is ideaal voor kleine ruimtes: aangezien het bed omhoog komt om de opbergruimte eronder te onthullen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het openen van laden zodat het bed tegen een muur kan worden geplaatst. Mag opslagbed, $ 499 van IKEA. Afbeelding gespot op Brit + Co.

Een extra plek voor de gasten om te zitten (of een bijzettafel, met een paar boeken of een dienblad bovenop) en ook een extra plek om je spullen in op te bergen. Gebruik het als een 'rotzooi': stop dingen hier in als je snel wilt declutteren en niet precies weet waar ze moeten gaan. Opslagruimte, $ 34, 99 vanaf Target.

Deze salontafel doet echt triply dienst, want je kunt de bovenkant optillen om te dienen als een laptop bureau wanneer je op de bank zit, dingen opslaat, of gewoon, weet je, het gebruiken als een salontafel. Opberg koffietafel, vanaf $ 599 vanaf West Elm.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.