Onze keuzes voor de beste draagbare iPhone-luidsprekers

Anonim

Unplggd- lezer Sergio heeft ons gevraagd naar draagbare iPhone-luidsprekers en die we zouden aanbevelen. Hij is op zoek naar iets dat hij in een rugzak kan dragen, zonder te groot of omvangrijk te zijn, en dat heeft een goed geluid. Lees verder om meer te weten te komen!

Onze onmiddellijke gedachten gingen over het draagbare Boombox-systeem van Eton Soulra. Hoewel het kan worden aangedreven door zonne-energie, is het meest interessante ding dat het een mooi, strak pakket is dat ook spatwaterdicht is in het geval dat je het in de buurt van het water laat. Onze enige zorg ging over de grootte van het apparaat. Gelukkig is het slechts ongeveer een voet lang, 6 centimeter breed en slechts 3 centimeter diep, dus je zult er geen problemen mee hebben om het rond te sjouwen.

Het heeft ook een basversterking, om je die extra schok van geluid te geven wanneer je het nodig hebt. Het is compatibel met iPhones en iPod Touches. Het kan worden gevoed door batterijen, door een AC-adapter (4 uur om op te laden) of door zonne-energie (10 uur om op te laden). Het zou goed werken bij het zwembad of in het park. Het enige probleem dat we kunnen zien, is de prijs: het kost $ 200.

De Logitech Portable Speaker S125i iPod Speaker Dock is onze andere keuze, dat is aanzienlijk goedkoper. Het kost $ 70 (maar we hebben het voor $ 45 op Amazon gevonden) en het zal het werk doen, zonder de mooie oplaadmogelijkheden voor zonne-energie. Het heeft een goed geluid en werkt een aantal uur voordat het meer batterijen of een stekker nodig heeft. Je kunt onze volledige beoordeling lezen en hier testen.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.