Feestdecoraties die je kunt (en zullen willen!) Het hele jaar opgaan

Party Decoration Ideas / Birthday party decorations / birthday party decorations at home/wifemomboss (Juli- 2019).

Anonim

Soms wil je niet dat het feest eindigt. Je hebt tijd besteed aan de decoraties en ze zien er goed uit. Als echt goed. Alsof je zo goed bent, wil je niet dat ze naar beneden komen en worden opgeborgen als je het hele jaar door van hen zou kunnen genieten. We hebben het over glinstering, beweging en gelukkige tijden.

Hierboven is deze prachtige macrame-slinger van A Beautiful Mess zoveel meer dan een feestelijke achtergrond. Het is een sculpturale, fantastische vezelkunst die een permanente plek op uw muur verdient. Het is zo goed.

Disco ballen. Ik weet niet zeker hoe ik deze anders aan jou moet verkopen, behalve om het gewoon nog een keer te zeggen. Ze reflecteren licht. Ze draaien. Het zijn discoballen.

Iedereen die een tafellamp maakt van een piñata heeft een gezond en feestelijk gevoel voor humor, en daarvoor krijgt A Subtle Revelry mijn stem voor de grappige persoon van het jaar.

Papieren lantaarns zijn de duiven van feestartikelen, dus het is geweldig om deze serie van vier op een unieke manier in deze slaapkamer van Klikk te zien. De verticale lamp is tegelijkertijd sculpturaal en functioneel.

Lichtslingers kunnen hun wortels hebben in kerstversiering, maar ze zijn al lang overstegen tijdens de feestdagen. Ze zijn een snelle, gemakkelijke en goedkope manier om een ​​zachte (en ja feestelijke) gloed toe te voegen aan uw huis. Van doordeweekse carnaval.

Een mooie puinhoop slaat weer toe met deze briljante en heldere feesttekens die goed werken voor een cocktailparty en nog jaren kunnen doorleven boven je barkar. En ja, ze lichten echt op voor reals.

Bunting komt in alle verschillende maten en vormen, maar het is een klassieker. Deze set van Rodeo & Co. is een decoratieve toets die thuis en echt voelt, ver voorbij het feest. Via Cake Events & Design.

Populaire Categorieën