Patrooninspiratie voor eclectische verzamelruimten

Anonim

Boston Magazine 'src = "// s3.amazonaws.com/pixtruder/original_images/5509c09f3d7d91a4eb526d129a18e2b7fa3c9dc1">

O, patroon - wat zouden onze huizen zijn zonder het? Veel minder kleurrijk, gelaagd en interessant, zou ik me voorstellen. Van bloemen tot strepen en van grillig tot mondiaal, het toevoegen van patronen is de gemakkelijkste manier om een ​​eclectische, verzamelde sfeer te creëren. Bekijk deze 15 inspirerende zalen die allemaal de kracht van het patroon illustreren.

EERSTE RIJ:

 1. Deze mooie en grillige home-featured in Boston Magazine-werkt patroon met een kinderlijke vrijheid, en het werkt prachtig.
 2. Het is veel-kussens in deze luchtige ruimte door Linda Bergroth via Flodeau; de witte en de royale proporties betekenen dat de vele patronen niet overweldigen.
 3. Alle patronen in deze woonkamer - van The Design Files via A House in the Hills - van het tapijt tot de stoel en zelfs de kunst, hebben een soortgelijk gevoel: geometrisch en neutraal, maar verre van saai.
 4. Een overvloed aan patronen, meestal met een wereld smaak, spelen mooi samen in deze leefruimte van micasa te vinden op homedit.
 5. Deze prachtige slaapkamer, die op Domino wordt gebruikt, combineert bloemen en batikdrukken met zelfvertrouwen.

TWEEDE RIJ:

 1. De zwart-witte vloer en bloemenbehangcombinatie in deze bakkerij in Brooklyn, te zien op Design * Sponge, is een onverwachte verrassing en zou net zo succesvol zijn in een huis.
 2. Een iets traditionelere en volwassen ruimte dan sommige anderen, deze woonkamer - van Anthropologie via Brit + Co - maakt nog steeds vrij veel gebruik van het patroon, in het niet-bijpassende tapijt, stoelen en kussens.
 3. Zelfs de kunst raakt betrokken bij deze met patronen gepakte slaapkamer van The Wedding Nest via The Interiors Addict.
 4. Deze slaapkamer van Domaine leest als sereen, ondanks dat er vijf (inclusief de pendant) patronen in de ruimte aanwezig zijn.
 5. Alleen ruimte voor slechts een klein beetje patroon? Dit behang-niche-draaide hoofdeinde van Convert Lofts via Love Chic Living doet het goed.

DERDE RIJ:

 1. Wat dacht je van een klein patroon in de keuken? Deze muuroverdrukplaatjes ( ja ) - van keukenwanden via House Beautiful - geven de uitstraling van Marokkaanse tegels.
 2. Of ga voor een hele muur met echte tegels, zoals deze tegelijkertijd glamoureuze en gewaagde keuken, van de inmiddels overleden Get Your Kicks On via Desire to Inspire.
 3. Deze door Emily Henderson ontworpen keuken heeft stijl en patroon te over, van de vloer en wandtegels tot het kleurrijke tapijt.
 4. Behang in de badkamer is klassiek en valt vooral op als het wordt gecombineerd met glanzend zwarte tegels, zoals in deze badkamer van Design * Sponge via Domaine.
 5. Eindelijk, hier is een elegant voorbeeld van onze House Tours-Jessica Buckley's perfect gevormde woonkamer in haar ongelooflijk elegante (en kleurrijke!) Edinburgh Flat.

Meer berichten in Discover Your Home Decor Personality: Eclectic Collector

Hoe u uw huis er goed uit laat zien (zonder ooit een vliegticket te boeken)

Keith en Paige's Scrounge n 'Lounge

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.