Photojojo's Fun Photo-Filled Space

Anonim

Naam: Photojojo
Locatie: The Mission District in San Francisco, CA
Grootte: 1500 m² inclusief studio-ruimte
Jaren in zaken: 7 jaar

We zijn grote fans van Photojojo sinds we hun leuke en nuttige items in hun online winkel hebben gezien. Hun persoonlijkheid schittert door hun online storefront, dus het is geen verrassing dat hun kantoor vol zit met dezelfde leuke en vrolijke sfeer die je alleen maar laat lachen. Ja, hun werkruimte is net zo helder en foto & dinosaurus gevuld zoals jij denkt dat het zou zijn ...

Diavoorstelling openen

Voor diegenen die nieuw zijn op het gebied van fotoplezier, dat is Photojojo, startte Amit Gupta met Photojojo omdat hij alle geweldige foto's zag die vrienden namen op hun digitale camera's die 'digitaal stof verzamelden'. Bij Photojojo draait het allemaal om manieren om meer met je foto's te doen en daarom verkopen ze camera-accessoires en hebben ze een handige nieuwsbrief boordevol foto-ideeën.

Photojojo was oorspronkelijk gevestigd in het technologie-startup huis van SOMA in San Francisco, maar verhuisde naar The Mission om dichterbij enkele plekken te komen waar ze graag eten en winkelen. Het vinden van kantoorruimte is lastig in The Mission, maar gelukkig stuurden Photojojo's vrienden van Mission Bicycle ze naar de ruimte die boven Paxton Gate werd gehuurd. Ze houden van hun buren en delen het gebouw met hen zijn Paxton Gate, een geweldige fietsenwinkel (Mission Bicycles), een stripboekwinkel, een grafisch ontwerper (Arin Fishkin), een acupuncturist, een schilder en designblogger (Paul en Jordan Ferney) en een kunstgalerie. Zoals Amit zegt over hun kantoorlocatie: "Het is geweldig om zoveel creatieve creatieve energie onder één dak te hebben."

Hun eerste kantoor in het gebouw was op de 2e verdieping en wordt nu gebruikt als hun studio (toen ik dit bezocht, was het veranderd in een pop-upwinkel voor vakanties). Het kantoor van Photojojo neemt de 3e verdieping over en wanneer u de ruimte betreedt, voelt de lay-out heel erg aan als een stadsappartement met een smalle gang en afgesloten ruimtes. Hoewel klein, maakt de keuken goed gebruik van op de muur opslag en is een vrolijke mix van functie en inrichting die wordt gevoed door fotografie. Om het kantoor op te fleuren en te profiteren van het natuurlijke licht, wordt witte verf royaal gebruikt en de felgekleurde dinosaurussen die zich in de ruimte vestigen, voegen welkom kleurplukken toe.

Diavoorstelling openen

Appartement therapie onderzoek:

Onze stijl: casual / creatief

Inspiratie: We houden ervan om te versieren met onze producten en avonturen! We hebben cameralensmokken voor kopjes in de keuken, lenskussens in de ontspanningsruimte en een fotomuur met Instax instant foto's van onze jaarlijkse bedrijfsworkcations in de gang. Elk jaar nemen we het bedrijf op een reis van 2-3 weken ergens interessant. Tot nu toe zijn we naar India, Mexico gegaan en zijn we net terug uit Thailand.

Favoriete element: er zijn meestal zoiets als 50 dinosaurussen die door het kantoor zwerven, of het nu gaat om kleine plastic versies zoals we in al onze bestellingen plaatsen, muurstickers of gigantische opblaasbare T-Rexs. Ze runnen deze plek.

Ook de filmautomaat.

Grootste uitdaging: de vloer wit schilderen in onze studioruimte. Dat nam de hulp in van vier vrienden en een weekend. En het tapijt optrekken. En dan weken om mensen te vertellen dat ze hun schoenen uit moeten doen voordat ze erin gingen voordat ik eindelijk toegaf. :)

Wat vrienden zeggen: "OMG, het ziet er zo leuk uit!"

Grootste schaamte: onze witte borden haten ons! Ze waren hier toen we de ruimte binnengingen en ik ben er vrij zeker van dat ze denken dat we hun gras binnenvallen. Ze wissen niet en zien eruit als modderige, slordige rampen. We hebben nieuwe whiteboards nodig!

De trotsste DIY: mijn vriend Erin Sparling hielp ons om het te manipuleren, zodat wanneer we ons kantoor op FourSquare controleren, het de deur voor ons ontgrendelt! We hebben onlangs Instagram-ondersteuning toegevoegd, dus op feestjes, mensen moeten gewoon een foto uploaden met ons kantoor als locatielabel, en het ontgrendelt de deur voor hen! We hebben dit ook gebruikt om mensen vorig jaar in onze vakantiepop-upwinkel te laten.

Grootste verwennerij: Apple 27 "wordt voor iedereen weergegeven en een hoop elektrische bureaus van Workrite voor werktafels (maar we kregen ze goedkoop bij het bedrijf van een vriend toen ze in beweging waren).
Beste advies: op kantoor is net als bij fotografie licht uw vriend. We hadden maar één raam (tegenover een ander gebouw) in de kleine kamer die we voor het eerst bewoonden toen we dit gebouw betraden. Door de vloer en het plafond helder wit te verven hebben we het licht dat we kregen, gemaximaliseerd en de lampen met daguitgang in onze hanglampen gooiden in. Het maakte een enorm verschil.

Dream Sources: Goodies from Photojojo.com! En de volledige inhoud van Muji's Tokyo Yurakucho-winkel. Ze hebben meubels en fietsen en zelfs een modelwoning die ze verkopen!

Diavoorstelling openen

Hulpbronnen Opmerking:
MEUBILAIR

  • Ikea Nominell stoelen
  • Workrite elektrische bureaus
  • CB2-bureau
  • Wit glazen werkbladen van IKEA met zilveren en witte poten

VERLICHTING

  • Ikea TRAL
  • IKEA BASISK Floor uplight
  • Cliff's Variety IJspegels

ACCESSOIRES

  • Cameralens Mokken & Instax printwand van Photojojo

VERF

  • Behr - Glacier White voor de studiovloer

Diavoorstelling openen

Bedankt, Amit & Team Photojojo!

(Afbeeldingen: Joelle Alcaidinho)

• HUIS TOUR ARCHIEF: bekijk hier eerdere huisrondleidingen.
• Wilt u uw huis delen met Apartment Therapy? Neem contact op met de redactie via ons formulier voor het indienen van een Huisbezoek.
• Bent u een ontwerper / architect / decorateur die geïnteresseerd is in het delen van een woonproject met lezers van Apartment Therapy? Neem contact op met de redactie via ons Professional Submission Form.

Diavoorstelling openen