Update Pier 1: vazen ​​van Ceramic Branch, vogelhuisjes en Foo Dogs

Anonim

Laure heeft de afgelopen week geblogd over een aantal van de nieuwste dingen die bij Pier 1 gebeurden. De andere avond hebben we onze lokale stop gestopt om zelf een handje te nemen en zagen een heleboel accessoires die niet op de catalogus of website staan ​​...

We werden verliefd op deze witte keramische aftakvazen! Ze hebben elk een schattig vogeltje en ze zijn er in twee maten. De kleinere is ongeveer $ 15 en de grotere is ongeveer $ 18.

We hielden ook van deze keramische hangende vogelhuisjes. Op het eerste gezicht werden we aangetrokken door de ongewone vorm en realiseerden zich dat ze eigenlijk schelpen moesten nabootsen. De ene is meer een slakkenhuis en de andere is meer een schelp. Deze waren ook minder dan $ 20.

Eindelijk, als iemand op zoek was naar een Foo Dog om wat chinoiserie aan hun decor toe te voegen, hadden ze deze turquoise exemplaren die er best goed uitzagen (hoewel ze niet van keramiek zijn maar meer als gips geschilderd lijken om op keramiek te lijken.) Als je wilt gaan met iets authentiekers, we vonden een paar online die allemaal ongeveer $ 195 leken te lopen, maar als je minder wilt kijken, waren deze bij Pier One $ 20 per stuk. Over het algemeen waren we, net als Laure, niet overdreven wauw, maar er zijn zeker enkele goede vondsten daar en een troep die niet in de catalogus worden getoond. Is er de laatste tijd iemand anders geweest en heeft ze iets gezien wat ze leuk vonden?

Populaire Categorieën