Piper Jane's Vintage Glam-kinderdagverblijf

Anonim

Naam: Piper Jane
Locatie: Denver, CO

Omdat we niet wisten dat Piper Jane een meisje was, kwam ze thuis bij een lege leienkwekerij, vol met wit en crème. Ik moet toegeven, ik was dolgelukkig om vrij te heersen om ruches toe te voegen, roze (goed, koraal), vintage-metalen frames en mooie details, maar het kostte me meer dan een jaar om haar kamer gereed te krijgen. Sterker nog, ik heb nog steeds verschillende projecten op mijn lijst staan, maar ik ben er niet zeker van dat dit ooit zal verdwijnen.

Het kleurenpalet voor de kinderkamer van Piper Jane is koraal en geel met stukjes aqua en royale doses neutrale kleuren en metallics. Het is absoluut 'eclectisch' in stijl - een beetje meisjesachtig, een beetje vintage, een beetje glamour.

We hadden een echt beperkt budget, dus bijna alles in de kamer was spaarzaam, te koop gevonden, hergebruikt vanuit een ander deel van ons huis, of doe-het-zelf (met uitzondering van mijn etsy-art-binge). Dat is mijn favoriete deel van de kamer, eigenlijk. Elk stuk heeft een klein verhaal.

Verrassend genoeg vond ik het geweldig dat ik de kamer in de loop van de tijd heb afgewerkt. Het is grappig hoe mijn visie voor de kamer in andere richtingen afwijkt dan ik oorspronkelijk had bedoeld toen ik Piper Jane leerde kennen. En omdat we ongeveer honderd bijnamen hebben voor onze Little Miss, moest ik er ook veel in verwerken. Het Smooch-kussen, het kleine Miss Priss-borduurwerk, de ingelijste Dancing Queen-kunst en de Sunshine-klok verwijzen allemaal naar onze bijnamen voor Piper Jane).

De beste tijd om de kamer te zien is wanneer Piper Jane en haar "Bubba" daar samen spelen. Knapper, zeker, maar vol babbelen en babbelen en giechelen. Ik ben er dol op dat haar gezellige ruimte de achtergrond kan zijn voor hun gezamenlijke avonturen.

Bedankt, Kirstin! Lezers, bezoek Kirstin bij Kojo Designs.

(afbeeldingen: Kojo Designs)

Populaire Categorieën