Een Posh Vintage Store-renovatie in recordtijd

Minecraft: How To Build A Suburban Mansion House Tutorial (#4) (Juli- 2019).

Anonim

Project door: Jasiminne
Locatie: Cheshire Street, Londen, Verenigd Koninkrijk

Mijn partner Henry en ik hebben een fixer-upper van een winkelruimte gekocht in Cheshire Street (van de beroemde Brick Lane in Londen) die we in slechts 18 dagen hebben gerenoveerd en ingericht tot een vintage boetiek - Regimental Vintage.

De trieste zwarte buitenkant, met rode baksteen die eronder was geschilderd, was British Racing Green. Beige badkamertegels (onhandig zwart geschilderd met metaalverf door de vorige huurders) en rottend houten laminaat werden vervangen door witte houten vloeren. Grubby eens-witte-nu-beige muren kregen een frisse laag witte verf en versierd met taxidermie, schappen voor hoeden en de vreemde vintage daguerreotypie. Voor een overzichtsmuur achter de balie van de kassier, installeerden we House of Hackney's Tavorine (een eigentijdse update van de klassieke Martinique) en plaatsten een tekenaardesk in plaats van een toonbank. Metalen sporen aan het plafond (geïnstalleerd door de vorige huurders voor het doorvoeren van lampen) werden eruit getrokken en de muur werd opnieuw geplaatst om nieuwe inbouwspots en een industriële hanglamp te verbergen. Het enige dat nog restte was te verhuizen in een militaire medische kist, antieke kofferbak en industriële rails om te pronken met onze voorraad militaire tunieken, Britse erfgoedmerken (zoals Burberry, Aquascutum, Barbour, Harris Tweed) en vintage designerkleding.

Alle renovatie en aankleding gebeurde met een krap budget en duurde 18 dagen om te voltooien. De installatie van de verlichting, het behang en de vloeren waren onze grootste uitspattingen, want we huurden gecertificeerde elektriciens, een timmermansvriend en een binnenhuisarchitect in om ze op de juiste manier te laten monteren. We hielden de kosten laag door te winkelen bij IKEA voor het grootste deel van onze inrichting (bureau, vloeren, lampen, hangers en enkele rails), en ook door te versieren met meubels die we al hadden - rails, een Chinese antieke deurkloppers, vintage koffers en kratten, taxidermie en kunstwerken.


Regimental Vintage is een huwelijk tussen zowel de mijn als de stijl van Henry. Henry is voorstander van een ruige, aardachtige en donkere stijl met veel wapens, kisten voor militaire kwesties en taxidermie. Terwijl ik de voorkeur geef aan een lichtere decorstijl; met witte houten vloeren, tropisch-bladbehang en minimale meubels. Kortom, de winkel is Henry's decor op mijn doek.


Regimental Vintage opende 5 augustus op 68a Cheshire Street, London E2 en iedereen die naar onze boetiek liep heeft gereageerd op hoe licht en luchtig de winkel aanvoelt, ondanks dat de plek vol zit met zoveel voorraad!
Je kunt meer lezen op Jasmine's website Posh, Broke en Bored.

Bedankt, Jasiminne!

• Ben je geïnteresseerd in het delen van een renovatie- of renovatieproject met de lezers van de appartementstherapie? Neem contact op met de redactie via ons aanmeldingsformulier voor een makeoverproject.