Praktische ideeën voor versieren wanneer ruimte op de muur niet bestaat

? 5 Beautiful Leather Plant Holders Worth Trying: Improving Your Outdoor Area ? (Juli- 2019).

Anonim

Amy & David Butler's Creative Textile Lab of a Home

Alle kamers hebben hun eigen specifieke uitdagingen. Wanneer er een open plattegrond is, of je hebt een heleboel ramen, zijn je meubels en inrichtingopties beperkt, en vraag je je af wat je moet doen, wat je moet doen ...

Hierboven is de woonkamer van Amy Butler omgeven door glas, een bakstenen haard en een korte opstap naar een ander niveau. Wanneer je met zo'n kamer wordt geconfronteerd, is het tijd om je meubels te laten zweven. Hier is het plaatsen van alles in het midden van de kamer echt de enige optie.

Windows en opbergkasten elimineren de mogelijkheid van behang. Dus Kelly Deck profiteerde van de oppervlakte van het plafond om een ​​serieuze uitspraak te doen in dit kantoor aan huis.

Gabriel & Grant's Warm Minimalisme

Als je niet de mogelijkheid hebt om een ​​groot en dramatisch kunstwerk op te hangen, maak dan een statement met belichting. Ga groot!

Adam & Ellen's geïnspireerd Brooklyn Brownstone

Heroverweeg uw tv aan de muur en gebruik een videoprojector en een scherm dat aan het plafond hangt. Trek het alleen naar beneden terwijl je kijkt en gebruik kostbare ruimte op de muur voor iets anders.

Wees creatief waar je je kunst laat zien en hangende frames op onconventionele plaatsen, zoals de boekenkasten in deze woonkamer van Lonny.

Carlos 'Custom DIY Loft

Carlos ging verticaal op zijn zolder in Brooklyn en creëerde een op het plafond gemonteerd systeem voor het ophangen van planten die deel uitmaken van een woonmuur, een deel scheidingswand. Het hoeven geen planten te zijn - ook mobiele telefoons werken.