Projectoren + schermen voor een eenvoudige thuisbioscoopervaring

Anonim

Soms gaan we na het werk naar de vergaderruimte op kantoor, koppelen een laptop aan de projector en blijven een uur of twee om van een film te genieten. Deze nieuwe gewoonte om films te kijken heeft onze liefde voor filmvertoningen buitenshuis en eenvoudig home entertainment vernieuwd. Als je thuis een filmopwekkingservaring wilt maken zonder de bank te verbreken, zijn hier enkele projector- en schermcombinaties te overwegen.

Laten we beginnen met de meest betaalbare opties en werken aan een duurdere oplossing, maar een die zeker een goede thuistheaterervaring zal nabootsen.

Optie 1:
Ultra handmatig 100-inch projectiescherm ($ 80) + Optoma LED-gameprojector ($ 180): het Ultra-projectiescherm is een van de beste deals die we tot nu toe hebben gezien. Het ziet er goed uit en we houden van het strakke uiterlijk van de witte behuizing. Hoewel het een handmatig uitklapscherm is, maakt de prijs het een betere optie als u op zoek bent naar iets eenvoudigs en betaalbaars. De Optoma LED Gaming Projector past mooi bij het Ultra-projectiescherm. Het is licht van gewicht en heeft een laag stroomverbruik, waardoor het een goede keuze is voor beginnende gebruikers.

Optie 2:
FAVI HD-100 120 '' Elektrisch projectiescherm ($ 98) + ViewSonic DLP-projector 120Hz / 3D Ready ($ 330): als u op zoek bent naar een groter scherm en meer instellingsopties, raden we u aan de FAVI HD 120 '' te bekijken projectiescherm. Er zijn eindkapbeugels voor eenvoudige wandmontage en stalen bevestigingsringen voor meer opties om aan uw behoeften te voldoen. Koppel dit scherm met ViewSonic's DLP-projector, nog steeds redelijk geprijsd, maar met een beter prestatieniveau dan de Optoma-projector. De ViewSonic is een multifunctionele optie die thuis, op kantoor of op school goed werkt en er nog steeds goed uitziet in een verlichte ruimte. Win echter geen hoop op een goede 3D-ervaring, die nog veel ruimte biedt voor verbetering.

Optie 3:
Elite-schermen EzFrame vast projectiescherm ($ 405) + Epson PowerLite Home Cinema-projector ($ 1, 249): nog steeds een goede prijs voor wat het is, Elite Screens is een goede optie voor een vast scherm met een eenvoudige installatie. De volledige uniformiteit van de spanning geeft de Elite Screens een betere beeldkwaliteit en wordt geleverd in een dik zwart aluminium frame met velourslaag. Koppel dit met een Epson PowerLite-projector, een van de best beoordeelde projectoren op Amazon voor een scherpere beeldkwaliteit, zelfs wanneer de lampjes aanstaan.

Hoofdbeeld via o_tromm

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorie├źn