Puppy-proof bank die twee stijlen past?

IKEA commercial | IKEA presenteert: NOCKEBY bank (April 2019).

IKEA commercial | IKEA presenteert: NOCKEBY bank (April 2019).

Anonim

Vraag: Ik bied mijn excuses aan voor het omkopen van puppyfoto's! Mijn man en ik zijn al zes jaar samen; we leven in een klein huis met onze twee grote honden met matige afstotende neigingen. Toen we naar binnen gingen, had ik een bruingekleurde, 200-jarige Lawson-stijl-ontmoet-halverwege de eeuw loveseat met langere benen. Hij had een Macy's Lawson-stijl met korte, stevige benen. In de loop der jaren beet mijn loveseat het stof; het was geweldig voor mijn budget en voor het hondenhaar maar kon de slijtage van twee mensen en twee honden niet weerstaan. Zijn bank vertoont nu tekenen van slijtage aan de zijkanten van de kussens; het moet opnieuw worden bedekt of worden vervangen. Nu zijn we op jacht naar een nieuwe bankoplossing ...

Ik geef de voorkeur aan een Middeleeuwse look-aansteker, slanker, met langere benen zoals West Elm's Peggy ...

En hij geeft de voorkeur aan een stevige, stevige, kortbenige Lawson-stijl zoals Macy's Radley (precies zoals zijn huidige optie).

Wizards voor appartementstherapieontwerp, wat zijn uw aanbevelingen voor banken die een compromis in stijl en een functiebewuste optie voor thuis zouden bieden? Bonuspunten voor een stijl of een stof die geen hondenhaar aantrekt! -Gezien door Compromise Seeker in Chattanooga

Editor: Ten eerste, verontschuldig je nooit voor het omkoping van puppyfoto's - het wordt van harte gewaardeerd. Lezers, welk type sofa zou het ultieme compromis tussen deze twee stijlen zijn? En bovendien, welke stoffen / banken zijn het meest hondvriendelijk?

Zie ook → Bestaat er een aantrekkelijke, katvrije bank?

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.