Rae's Bright & Beautiful Apartment

Anonim

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Rae
Plaats:
Chicago, IL
Vierkante meter:
505
Divisie:
klein
Wat ik leuk vind aan mijn kleine huis:
Ik hou van de helderheid van dit appartement. Er zijn ramen in elke kamer en de witte muren en de houten bekleding zijn zo mooi. Ik ben onlangs vanuit Brooklyn naar Chicago verhuisd, en dit huis is groter dan mijn vorige kleine ruimtes, dus het was leuk om een ​​beetje meer ruimte te hebben om mee te spelen.

Drie van mijn beste tips en trucs voor het creëren van een succesvolle kleine ruimte ::
Vul je huis met waar je echt van houdt. Vooral in een kleine ruimte is er niet veel ruimte om dingen waar je niet helemaal gek van bent te houden. Ik merk dat als ik vasthoud aan datgene waar ik echt van houd en dat stukje bij beetje verder bouw, ik een huis heb dat me en mijn stijl echt weerspiegelt.
Spiegels helpen alles op te fleuren en maken een kleine ruimte groter. Dit kan vooral handig zijn als u niet veel ramen of natuurlijk licht heeft.
Maak altijd je bed. In een kleine ruimte maakt dit een enorm verschil, zelfs als je niet in je slaapkamer gaat hangen. Ik woonde vroeger in een studio en als mijn bed rommelig was, leek het alsof het hele appartement uit elkaar viel, dus ik heb die filosofie zelfs in een grotere ruimte gehouden. Ik denk dat het helpt om de toon te zetten voor de rest van je huis - en hoe goed het is om aan het eind van de dag in een mooi bed te komen?

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in Small Cool 2014

Andres 'Move-In Makeover

De kleine trucjes van Amandine

Populaire Categorieën