Lezerprojectupdate: hoe houdt verf stand op plastic speelhuizen?

Anonim

We hebben een aantal fantastische Little Tykes-make-up voor speelhuisjes gepresenteerd waarvoor speciale spuitverf voor kunststoffen nodig is. De vraag rijst echter altijd over de duurzaamheid van de verf. Hoewel de verven speciaal zijn gemaakt om aan plastic te hechten, hoe houden ze het dan vol wanneer ze worden geconfronteerd met de elementen en de dagelijkse slijtage door activiteiten van kinderen? Zie zelf hoe deze blauwe en rode make-over ophield ...

2010

2014

Zoals je op de foto kunt zien, is dit huis nu te klein voor Lisa's zoon, maar hij heeft de laatste vier jaar veel plezier gehad met het schilderen en schilderen. Volgens Lisa hield de verf heel goed stand:

Over het algemeen zou ik zeggen dat de gespoten verflaag ZEER goed ophield. Afgezien van wat all-over vuil, en sommige versleten plekken op het dak (die ik de schuld gaf aan regen, sneeuw en vallende bladeren), zag de rest van het speelhuis er bijna net zo goed uit als 4 jaar geleden. (Ik moet ook vermelden dat ik nooit een opknapbeurt van het huis heb gedaan terwijl we het hadden.)

Het gezin heeft het huis onlangs met tegenzin gerecycled omdat het was ontgroeid, maar ze waren blij met de manier waarop de verf in de loop van de jaren ophield.

Bedankt, Lisa!

Populaire Categorieën