Rental Woes: Why I Hate Pedestal Sinks

Anonim

Toen ik mijn huidige appartement betrok, werd de sokkel in de enige badkamer als een upgrade aangeduid. Ik oohed en aahed over zijn elegante, ruimtebesparende schoonheid. Eerlijk gezegd was ik een idioot. Nu zou ik het inruilen voor een oud gedateerd kabinet in een seconde.

De voetstukopvang van mijn enige badkamer beroofde me van het ding dat het meest essentieel is in het leven in de stad: opslag. Mijn badkamerreinigers worden onder mijn keukenkast gedwongen - ze delen dezelfde lucht als mijn sponzen - en het extra toiletpapier wordt geregeld in een slaapkamerkast, een ongelukkige afstand als je met een lege rol vastloopt.

Plus, heb je ooit geprobeerd om achter een te reinigen? Als je badkamer een voetstuk heeft, omdat het een kleine ruimte is, moet je ofwel een briljante slangenmens zijn of een extreem hoge tolerantie voor modder hebben.

Ik ben niet onsympathiek tegenover de beperkingen van het renoveren van kleine ruimtes. Ik zou zelfs een blootgestelde pijpoptie over een voetstuk nemen. Dan kun je tenminste een rokje maken als je wat verborgen opslagruimte nodig hebt. Sokkels nemen zelfs die eenvoudige oplossing van u aan.

En jij dan? Ben je toegewijd aan je zinken gootsteen of voedt het ook je hatefire?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorie├źn