Verhuur Doing it Right: 7 ideeën om te stelen van deze prachtige huizen in het echte leven

Anonim

Hierboven afgebeeld: Hoewel dit geen echt huurhuis is (manier om een ​​post met die titel te leiden!), Is dit beeld van het huis bij Little Green Notebook het perfecte voorbeeld van wat te doen als je je muren niet kunt schilderen omdat je huurt: Ga gek met het spelen van kunst en patronen op meubels!

Wil je niets permanent doen omdat je huurt? Investeer uw geld op verfijnd textiel, meubilair dat met u meebeweegt en veel geweldige bedden als dit niet voor altijd uw huis is. Deze huurslaapkamer is gespot op Rambling Renovators.

Wees niet bang voor tijdelijk behang! Dat is de les die u kunt leren van deze verhuur op Bright Bazaar.

Krijg eigenzinnig met accessoires, details (wil die dino-boekensteunen slecht) en kunstcollecties uit de muur, zoals dit huis gespot op At Home In Love.

Wees niet bang om een ​​plaats te vinden voor je spullen! Pegboards kunnen een goede manier zijn om meer ruimte te maken in een verhuur. Dit idee werd gespot op offbeat + geïnspireerd.

Huur en haat je koelkast of bezit je en kan het je niet veroorloven om het nu te vervangen? Doe wat de creatieve geesten van At Home In Love deden en voeg wat stippen toe aan je koelkast om wat plezier toe te voegen.

Opslag kan aanzienlijk, stijlvol en tijdelijk zijn! Kijk maar eens naar deze geweldige handdoekladderopslag (die ook kan worden gebruikt voor tijdschriften, sieraden en meer) die te zien is wanneer liefde wild groeit.

Meer ideeën voor een geweldig huurhuis:

  • 7 Meer tijdelijke manieren om een ​​huurwoning te maken
  • Real Room Inspiration: Wandkleden
  • 7 voorbeelden uit het echte leven van witte muren die werken
  • Vintage elementen met een meer moderne stijl

Populaire Categorieën