Roundup: Tools voor het ophangen van kunstwerken

Anonim

In de loop der jaren hebben we heel wat gereedschappen bijeengebracht om illustraties op te hangen. En gezien hoeveel opknoping kunst een kamer samen kan trekken, zou je denken dat we allemaal aan boord zouden zijn. Maar het vergt een grote inzet (zie al onze ingelijste prints tegen de muur leunend om op de * perfecte * plek te worden geplaatst) om de beslissing te nemen en de spijker te laten zinken. Spring hieronder voor een overzicht van handige ophanggereedschappen en voor een tool die we bijna vergeten waren:

Vergeet niet dat je afbeeldingen in een lijn of een discombobulated gallery moet ophangen om ze op te hangen zodat het midden van het frame of de groep ongeveer 57 cm van de vloer komt. Dit is de standaard voor galerijen en musea omdat het op ooghoogte is voor de meesten.

Op de kunstacademie heb ik de methode met de snaar en de punaise gebruikt :
Meet 57 "op vanaf de grond waar je je eerste afbeelding wilt hebben en doe dan hetzelfde als waar je de laatste afbeelding wilt hebben. Laat een punaise in elke stip vallen en voer dan een draad of draad tussen de twee in. zolang je vloer vlak is, wat het niet altijd is) om mee te hangen, zodat een rij met beelden in een perfect mooie rij staat.

De ophanging en het niveau hebben een van onze favoriete functies, elimineert "gaten" en krassen. Het helpt ook om dingen op een niveau te houden (als je niet kon zien van de naam). Reader Studio Starter heeft ons er in ons artikel aan herinnerd dat een ophanging precisie vereist.

Hier zijn enkele andere hulpmiddelen die handig zijn voor het ophangen van illustraties:
Hoe: Plak en hang fotolijsten met slagerpapier
Tools: de Hang en Level
AT Reader Tip: Een frame met twee gaten ophangen op de gemakkelijke manier
Galerij Layouts
Juiste tool voor de klus: Laser Level
Installatie met één vinger met haken voor hangende gipsplaat

Als je te bang bent (of niet bent toegestaan) om gaten in de muren te maken:
Goedkoop en gemakkelijk hangende hardware-idee
Alternatieve toepassingen voor Binder-clips

Als je een huurder bent die geen dingen aan de muur mag hangen, hoe kom je er dan omheen? Gebruik je een van de kleverige kleverige dingen om dingen op te hangen? Of draden? Of pas je later de gaten aan?