Roundup: Top 5 manieren om uw thuiskantoor op te fleuren

Anonim

Thuiskantoren kunnen een rommelige aangelegenheid zijn. Strijders thuiswerkers moeten echter onthouden dat potentiële klanten het thuiskantoor zullen zien, en we weten allemaal dat, hoewel er gezegd wordt dat we een boek niet op basis van de omslag moeten beoordelen, eerste indrukken van het grootste belang zijn. Met dit in gedachten, hebben we een paar belangrijke items bedacht die elk thuiskantoor zullen opfrissen.

1. BRAZO LED-bureaulamp
Hoe je bureau er ook uitziet, je hebt een helder licht nodig om je werk te doen. De BRAZO LED-lamp heeft 18 LED's en heeft een aantrekkelijk ontwerp. Net zoals een dure stropdas je vermoeide pak kan opvrolijken, doet een dure bureaulamp hetzelfde voor je thuiskantoor. Adequate verlichting doet wonderen voor uw kantoor.

2. Pratende 1500-LED-klok
Als je van plan bent om mensen te laten zwaaien met de awesomeness van je klok, is dit de manier om te gaan. Deze klok heeft 1500 LED's en hij spreekt ook. Je kunt klanten waarschijnlijk gemakkelijk ermee hypnotiseren. Met alle grappen opzij gelegd, kan dit het kenmerkende stuk worden van elk modern thuiskantoor.

3. De Narknisorn Posi + ive-stoel
Deze stoel ziet er overal goed uit, in uw woonkamer of in uw kantoor aan huis. Het hebben van een chique loungestoel in je kantoor aan huis zal zeker indruk maken op iedereen die een bezoek brengt. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om los te koppelen van je computer en na te denken over je toekomstige projecten. [via GearCrave]

4. De vonklamp
Een groene lamp op je salontafel in je kantoor aan huis hebben is gewoon een geweldige ijsbreker. De Spark Lamp werkt overdag als een schets van een plant en als een lamp bij nacht. Draai de lamp ondersteboven en het zal zijn zonnepanelen gebruiken om zichzelf op te laden. Draai 's nachts rond en gebruik de kracht van de zon om je kamer te verlichten.

5. The Killer Desk: The Crescendo C2 Maximus
Dit is gewoon een van de meest elegante bureaus die vandaag beschikbaar zijn. De C2 Maximus heeft een pretentieuze naam, maar het omvat schoonheid en minimaal ontwerp. In tegenstelling tot de meeste moderne bureaus, maakt het gebruik van kersen- en notenhout en is het handgemaakt.

Populaire Categorieën