Regel het doorbreken van woonkamers die er hoe dan ook goed uitzien

Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor / Christmas Gift Mix-up / Writes About a Hobo / Hobbies (April 2019).

Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor / Christmas Gift Mix-up / Writes About a Hobo / Hobbies (April 2019).

Anonim

Carl & Ben's Modern Art Collective London Flat

Wanneer u zich aan bepaalde ontwerpregels houdt, kunt u een harmonieuze ruimte creëren die er geweldig uitziet en functioneert. Maar er is meer dan één manier om een ​​woonkamer te regelen en te ontwerpen! Kijk naar deze 11 uitbraakkamers om toestemming te krijgen om regels in je eigen ruimte te overtreden - en als bewijs dat een ruimte er nog steeds geweldig uit kan zien, zelfs als de "regels" gebroken zijn!

Ontwerpregel: plaats een salontafel voor uw bank

Hoewel een salontafel zeker schoonheid kan toevoegen aan een woonkamer - om nog maar te zwijgen van een plek om uw drankje neer te zetten - hoeft u geen salontafel te plaatsen in elke woonkamer die u bewoont. U wilt mogelijk uw stijl vereenvoudigen, meer ruimte voor zitplaatsen maken of gewoon een kamer luchtig maken. Probeer te zien of je woonkamer er mooi uitziet als je dit meubel mist. De onderstaande kamers missen hun salontafel niet een beetje, maar doen het met bijzettafels, voetenbankjes of andere ontwerpoplossingen.

Peach & Craig's Peaceful Australia Abode

Emma & Cody's Light, Bright Renovated Australian Home

Alison, Trevor en een baby in 600 vierkante voet

Ontwerpregel: een bank maakt een woonkamer tot een woonkamer

Hoewel het waar is dat veel mensen een zitbank in hun woonkamer zetten, is dat niet het enige type zitgelegenheid dat er is. Waarom niet vier stoelen in plaats daarvan, zoals de rondleiding door het huis beneden? Waarom niet een handvol stoelen en sommige vloerkussens? Waarom niet een gigantische stapel kussens? Kijk gerust verder dan de bank wanneer u kiest voor zitgelegenheid in de woonkamer.

René's hedendaagse, kindvriendelijke bungalow

Ontwerpregel: gebruik een kleed om het zitmeubel samen te binden

Een tapijt gebruiken om de samenhang in een woonkamer te brengen - om een ​​zitplaats samen te "binden" - is een slimme ontwerptool om soms te gebruiken, vooral in een zeer grote of open woonkamer. Maar niet elke woonkamer heeft er een nodig. Soms kan het vermijden van een tapijt helpen om geen aandacht te vestigen op een bijzonder knusse of vreemd gevormde leefruimte. Misschien hou je gewoon echt van het uiterlijk van je vloer en wil je het niet verdoezelen. Wat je wens ook is om kleedvast te gaan, het kan worden uitgevoerd. De huizen hieronder bewijzen het.

Brian & Kerry's Brewery Loft

Scuba's Open House

Becca's Bright & Free-Spirited Loft


Ontwerpregel: serieuze woonkamers hebben meubels die stevig op de grond zitten

Kijk, je hoeft niet zo serieus te zijn in je woonkamer dat je geen plezier kunt hebben. Hangende meubels zijn zowel functioneel als ongelooflijk leuk om naar te kijken. De twee huizen hieronder gebruiken hangende stoelen op ongebruikelijke manieren die volledig in hun ruimtes werken.

Het charmante heiligdom van New Orleans in Tiffany

House Call: Fernanda's Design Dream


Ontwerpregel: ga voor neutrale kleuren, zodat u niet ziek wordt van uw dure woonkamermeubilair

Misschien heb je wel eens gehoord van het advies om je grote salontafels in neutrale kleuren aan te schaffen, zoals een mooie beige bank of crèmekleurige zijstoelen. Op deze manier kun je het hele jaar door kleurrijke accessoires uitwisselen zodat je je niet zult vervelen (en vastzitten aan een dure, kleurrijke bank waar je niet meer van houdt). Maar niet iedereen wordt na een paar maanden ziek van kleurrijke banken en stoelen. En zelfs als je kleurrijke grote meubels hebt, kun je nog steeds accessoires uitwisselen om de look te veranderen. Als je je hart op een gedurfde kleur zet voor een groot meubelstuk, zorg er dan niet voor dat je alleen maar aan iets neutraal vasthoudt.

Kerry's Fun French Quarter Apartment

Meer berichten in DGAF

DGAF Decorating: 10 huisbezoeken die de regels briljant overtreden

U bevindt zich op de laatste post van de serie.