Ruthie's "Sociable Green" -kamer

Anonim

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Ruthie
Plaats:
London, Verenigd Koninkrijk
Divisie:
Internationale
Inspiratie voor mijn palet:
Dit groen is mijn perfecte groen. Hij is licht, elegant en voelt - net als vele wijze tonen - aan als een echt sociale kleur. Onze woonkamer is zeer eclectisch en evolueert de hele tijd. Het staat vol met objecten met een geschiedenis of een verhaal en ik vind dit lichte en sociale palet de perfecte achtergrond. Het is geen opdringerige kleur, dus ik kan felgekleurde stukken erin doen zonder de ogen te storen voor afleiding. De al even zachte sfeer is een perfecte achtergrond voor vermoeide en versleten vintage stukken.

Gebruikte kleuren in mijn kamer:
Ik heb een kleur gebruikt die in het achterland tussen blauw en groen ligt. Overdag is het groen en 's nachts is het bijna blauw - Farrow & Balls Teresa's Green.
Tips voor het succesvol gebruiken van kleuren:
Ik ben als een kind in een snoepwinkel met kleur en vind mijn keuzes verengend in het meest moeizame deel. Ik ben erom bekend mezelf tot afleiding te bewegen met kleurkeuze. Als je een kleurige ekster bent, zoals ik ben, raad ik aan om 4 of 5 testerschaduwen te schilderen in verschillende delen van de kamer waar het licht anders valt en er minimaal een maand mee te leven. De kleur waardoor je je het meest instinctief gelukkig of geïnspireerd voelt, is de kleur die je dan zou moeten kiezen.
Palet:
Gezellig groen

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in Ruimte voor kleur 2013

Angela's "Not So Neutral" -kamer

Lynn's "Navy and Orange" -kamer