Red de waterbedden! 5 Meubels die allemaal maar uitgestorven zijn

DIY School Supplies & Room Organization Ideas! 15 Epic DIY Projects for Back to School! (April 2019).

DIY School Supplies & Room Organization Ideas! 15 Epic DIY Projects for Back to School! (April 2019).

Anonim

Wat 'in stijl' is, komt en gaat met de seizoenen, zoals je weet. Net als je denkt dat macrame uit stijl is ... boem! Het fietst weer terug. Maar voordat je denkt dat alles uit ons ontwerpverleden voorbestemd is om zichzelf te herhalen, wil ik je aandacht vestigen op deze vijf delen. Of het nu gaat om veranderende technologie of betere alternatieven, dit zijn dingen die zeker voorgoed uit het interieurontwerp verdwijnen. Woon je een van deze bedreigde diersoorten thuis?

TV-kasten en mediastandaards

Schermen worden steeds vlakker en de tijd dat je een meubelstuk hebt om je tv in te zetten, is voorbij. Tegenwoordig gaat het allemaal om wandmontage en slanke consoles.

CD- en filmrekken

Nu alles wat we lezen, zien en beluisteren digitaal is, is het praktisch niet meer nodig om media in uw woonkamer of slaapkamer op te slaan. De uitzondering? Boekenkasten, die nog steeds een romantische en stilistische indruk van maken.

waterbedden

Er is geen praktische reden dat het waterbed uitgestorven is. Het is gewoon ... weg . Zoals de Dodo-vogel. Niemand heeft er sinds 1992 een gezien. (Voor meer informatie: bekijk ons ​​bericht over de geschiedenis van waterbedden.)

futons

Vergis je niet, er is nog steeds een enorme markt voor meubels voor tweeërlei gebruik die 's nachts dienst doet als een bank en slaapgelegenheid. Maar het punt is dat ze er zoveel beter uitzien dan de futons van het frathuis van weleer.

Roll-Top Desks

Deze zijn nog steeds zo schattig en zo ongewoon. En ze hebben waarschijnlijk de minste kans om alles op deze lijst volledig uit te sterven. Maar de realiteit is dat de behoeften van de meeste mensen thuiskantoor (a) bevredigd zijn door een laptop rond de woonkamer te laten zweven of (b) veel te groot en betrokken te zijn om in een klein, schilderachtig bureau te passen.

Als je thuis vasthoudt aan een van deze bedreigde diersoorten, vertel het dan! Welke andere stukken zijn de laatste tijd uitgestorven uit het ontwerplandschap?

Populaire Categorieën